2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من مجرد بودم که از دستشون دادم.شما بچه هم داری سرت گرمشه کمتر غصه میخوری

برا من بدتر خونه خودم نیستم پیش بابامم .بقیه بنابه دلایلی نمیتونن بمونن از اون ور شوهرم خونس اصلا یه وضعی دارم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
۶۰ .نه هیچیش نبود .شب خوابید صبح بیدار نشد سحر جمعه فوت شد

عه خدا بیامرزه عزیزم روحش شاد منم وقتی فکرشومیکنم ک بخواد سر خانوادم بلایی بیاد خدایی ناکرده دیوانه میشم میگم خودم زودتر بمیرم داغ عزیز نبینم

شمارش معکوس برای لمس دستای کوچولوت 😍😍😍😍😍😍😍😍 یه سال شد که منتظرتم کوچولو خدایا دامن هرکی که منتظره سبزشه💚💚💚
برا من بدتر خونه خودم نیستم پیش بابامم .بقیه بنابه دلایلی نمیتونن بمونن از اون ور شوهرم خونس اصلا یه ...

عززیزم خدا صبرت بده. چی بگم والا.سخته میفهمم. خدا کمکت کنه. من گاهی میگم خوبه نی نی سایت هست بیایم یه کم درد دل کنیم سبک شیم

عه خدا بیامرزه عزیزم روحش شاد منم وقتی فکرشومیکنم ک بخواد سر خانوادم بلایی بیاد خدایی ناکرده دیوانه ...

منم مثل شما بودم همین جوری فکر میکردم .ولی خواسته خدا این بود .خیلی ناگهانی بود همه شُکه شدن .

نمیدونم سرد میشه این داغ یا نه .

بیشتر برا بابام ناراحتم بنده خدا تنها شد .خیلی هم بی تابه .خودشم مریضه .

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
حال پدرتون بهتر شده ؟؟؟ بابای من خیلی بی قراره خیلی وابسته بود الان ۲ هفتس .

۲ هفتس مادرتون فوت شده😥😥😥😥😔😔😔😔😔

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
عززیزم خدا صبرت بده. چی بگم والا.سخته میفهمم. خدا کمکت کنه. من گاهی میگم خوبه نی نی سایت هست بیایم ی ...

اره خیلی دلم گرفته بود گفتم یکم حرف بزنم سبک شم .بقیه رفتن خونشون من اینجام خونه منو میخوره .

۲ هفتس مادرتون فوت شده😥😥😥😥😔😔😔😔😔

اره عزیزم .دلم داره میترکه .😭😭😭😭😭😭

تو روخدا با این حال بد هممون انقد از داغ و غم و اینا نگین دلم میخواد بترکه انقد عصبی شدم 

دلم برا بچه تو شکمم میسوزه😔😔😔😔

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
تو روخدا با این حال بد هممون انقد از داغ و غم و اینا نگین دلم میخواد بترکه انقد عصبی شدم  دلم ...

ببخشید که ناراحت شدید.دلم پر درد بود .شرمنده دوستم