2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی دلگیره .من مادرم تازه فوت شده بیشتر حالم خرابه .قلبم میخاد کنده بشه از جاش

عزیزمممم😢

خدا رحمتشون کنه

هرچی خاک ایشونه باقی عمر شما و خانواده محترمتون باشه

با آدمای خوب، بد تا نکنین اینا دل جبران کردن ندارن، بعدا خودِ خدا باهاتون حساب میکنه ها🪴⛈
عزیزم خدا به دلت آرامش بده

ممنونم 

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
وای اره انگار گرد غم پاشیدن تو هوا  هرچند نزدیکای پاییز همیشه همینه

بخاطر امام حسینه

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
خیلی دلگیره .من مادرم تازه فوت شده بیشتر حالم خرابه .قلبم میخاد کنده بشه از جاش

عزززیزم خدا رحمتشون کنه.تسلیت میگم.کاملا درکت میکنم منم مادرم به رحمت خدا رفته.روزایی که داریو سپری کردم

اره غروبای عاشورا همیشه دلگیره 

بچه بودیم ده شب پشت هم میرفتیم هیات و از تموم شدنش ناراحت بودیم 

دانشگاه رفتیم یه شهر دیگه دانشجو بودیم تعطیلات عاشورا میومدیم خونه عاشورا که میسد باید خداحافظی میکردیم 

حالام که متاهل شدیم باید برگردیم خونه خودمون عصرعاشورا از خونه بابا خداحافظی کنیم

این سایت شده پاتوق خاله زنک بازی تویی که توهین میکنی فقط و فقط شعور نداشته ات و به رخ میکشی

خطمو ۲۰ تومم شار ژ کردم ۶ گیگ نت و به ۱۵ تومن بگیرم  تا شا رژ وارد شد خودهمراه اول  برام ۲ گیگ و گرفت به ۱۷ تومن 😑😑😑☹☹زنگ زدم ۹۹۹۰ هرچی از دهنم در اومد بارشون کردم 😭😭حالا این دو گیگ نت وسر قبر عمشون بذارم😭😭خیلی عصبیم

خدایا کمکم کن یادم فراموش کنم با اعتمادم چیکارکرد😔
تسلیت 😔

ممنونم

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
عزززیزم خدا رحمتشون کنه.تسلیت میگم.کاملا درکت میکنم منم مادرم به رحمت خدا رفته.روزایی که داریو سپری ...

میگن گذشت زمان همه چیو سرد میکنه واقعیته؟؟؟