2777
2789
عنوان

تنها زندگی کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 25 پست
دارم ولی کم برای همین میخام برم شهرستان ک بتونم یه 30 متری اجاره کنم

دانشجویی میدن عزیزم.اما دانشجو نباشی خونه نمیدن کم پیش میاد چون مجردی مطلقه هم نیستی

دوس پسرم داری که

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دانشجویی میدن عزیزم.اما دانشجو نباشی خونه نمیدن کم پیش میاد چون مجردی مطلقه هم نیستی دوس پسرم داری ...

واقعا؟ گفتم برم پانسیون کارمندی 

اگه خونه ندن

چون وسیله هم ندارم 

🍼😚
واقعا؟ گفتم برم پانسیون کارمندی  اگه خونه ندن چون وسیله هم ندارم

همون یا هم خونه بشی با یه خانمی و ماهیانه اجارشو بدی.تو نت سرچ کن.دانشجو هم هستی؟

تو سایت هم خونه بگرد دنبال هم خونه تو نت سرچ کن 

خانم های عزیزیکه زندگی جدید رو استارت زدید من ۲۸ سالمه و یسال و نیمه جدا شدم اگه دوست داشتین بیاین اینستامrozita.d.71 
همون یا هم خونه بشی با یه خانمی و ماهیانه اجارشو بدی.تو نت سرچ کن.دانشجو هم هستی؟ تو سایت هم خونه ب ...

نه دانشجو نیستم 

ینی کنکور دادم قبول شدم آزاد

مامانم اینا گفتن پول نمیدن برم دانشگا

موندم همینجوری

سرچ کردم پانسیون اینا، ولی اتاق یه تخته ندارن

اصن مخم دیگه نمیکشه برم با کسیکه نمیشناسم تو یه اتاق

دوس دارم ی زیرزمین بگیرم، هیچی رو مخم نباشه

از صب تا شبم برم سرکار، بیا بخابم😒

دلم میخاس ازدواج میکردم

ازین استرس و این کارا درمیومدم

🍼😚

عزیزم فقط مراقب خودت باش.مراقب مردای حیله گر آسوپاس.حتی مراقب دخترا هم باش.بعضا معتادن.هم خونه داشتن خوب و بد هم دارن.مراقب خودت و سلامتیت باش.سعی کن پیشرفت کنی پول رو پول بیاری.نه که یمدت خوش بگدرونی آس و پاس بشی.کار کن و برای ارتقای زندگیت بجنگ.و هرکسی که به پیشرفتت کمک کرد هم نشینششو.در غیر اینصورت وقتتو صرف آدمای پوچ و توخالی نکن.این دورو زمونه زندگی سخته

نه دانشجو نیستم  ینی کنکور دادم قبول شدم آزاد مامانم اینا گفتن پول نمیدن برم دانشگا موندم هم ...

بخاطر فرار از مشکل عجولانه برا ازدواج تصمیم بگیری حکم از چاله تو چاه افتادن رو داره.منم بعد از 8سال زندگی کمتر از 60 ملیون دارم.که باید کار کنم و تلاش کنم تا زندگیمبچرخه.خانوادم روستان و با طلاقم مخالف منم دیگه نمیخوام برم روستا و مجددا زازدواج کنم میخوام کار کنم و پیشرفت کنم.انشاللهتوم راه درست رو پیدا کنی.عزیزم مراقب خودت باش.صاحبخونه ها هم الکی خونه به دختر مجرد نمیدن اگه کارت دانشجویی نداشته باشی.مبادا بهغربه ها اعتماد کنی.گاهی تو خونه پدر موندن وسرکار رفتن بهتر از دور شدن و سختی چندبرابر کشیدنه خوب تو خونه پدرت بمون برو سرکار.هتلی رستورانی تالار عروسی جایی کار کن

بخاطر فرار از مشکل عجولانه برا ازدواج تصمیم بگیری حکم از چاله تو چاه افتادن رو داره.منم بعد از 8سال ...

😢😢😢

اره گزینه ی دومم همینه

ک همینجا بمونم برم سرکار

کاش یا بمیرم

یا یکی بیاد منو بگیره

از وقتی خودمو شناختم کار کردم

دوس دارم یه مدت بشم خانوم

بشم کسیکه ک غذا درست میکنه 

یه زندگی داشته باشم

اینارو گفتی خیلی ترسیدم

پس هیچ ادم سالمی به من خونه نمیده😢😢

🍼😚
😢😢😢 اره گزینه ی دومم همینه ک همینجا بمونم برم سرکار کاش یا بمیرم یا یکی بیاد منو بگیره از وق ...

عزیزم سختی و مشکلات خیلیجاها هست باید کوتاه اومد و تلاش کرد و روی زندگی و کم کرد.عبنداره کار کن تو اجتماع باش انشالله قسمتخوب میاد سراغت.یچیزی عزیزم دوست پسر هم میگیری با یه آدم خوب دوست شو که هواتم داشته باشهوگرنه همش اتلاف وقته چه بسا قصد ازدواجم نداشته باشه.پس ببین وفتتو صرف چه کسیمیکنی.کار کن و برای رسیدن به رویاهات تلاش کن من شوهرم مولتیمیلیاردره 4 تا خونه داره اما ماهیانه یه پولی میخواد بده بمن دستش میلرزه.من دیگه فهمیدم کسی برای رسیدن به آرزوهام برام کاری نمیکنه خودم باید تلاش کنم.توم برای رسیدن به رویات تلاش کن با یکیازدواج کن که تو این راه حامی تو باشه نه صرفا سیاهی لشکر