2777
2789
عنوان

کیا مظلومند؟

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 26 پست
چرا؟ خودم مثل تو فکر میکنم. البته به خانوادش چیزی نمیگم ولی کلا ادم مظلومی نیستم. یعنی نمیشه مظلوم ...

اخه اونا اینقدر بی چشم رو بودن که صدا تو رو در اوردن .‌..الان بخای بعد اینهمه که روشون و روت تو روشون باز شده اررروم بشی میگن میخاد ادا مظلوما رو در اره که بگن حق باهاشه وگرنه مگه یادت نیست فلان کرد یا بمان کرد یا فلان حوابمون داد اونا ذات و رفتارشون بده پس سکوت تو همچنان بی تاثیره و بالاخره بازم صداتو در میارن چون بذاته شما مظلوم و اروم نیستی و نمیتونی بخیال باشی در برابر ظلم ...پس راه حل شما مظلومیت نیست دوری از تنش و از افراد بهتره بنظرم چون منم مثل شمام ...با مظلومیت فقط طرف رودار میشه و چون تو قبلا واکنش تشون میدادی الان میگن حتما مقصره که ارومه یا داره نقشه و فیلم بازی میکنه کلا خودت باش و از حقت نگذر و از اون ادما دور شووو.

همسرم خودش این مدلیه ک سرسنگین میشه رکوررد سرسنگینی مال اونه. من به گرد پاشم نمیرسم.  یا سرسن ...

سکوت را تحمل کن، بذار سکوت اون تو رو به هم نریزه، اون طبیعتش اینطوریه، تا بیان خوب بشن از این حال در بیان پدر ما زنها در میاد. منم اوایل مثل تو کلافه میشدم اما بعدها یاد گرفتم وقتی اون رفته توی غار من برم خرید 😁😂😂😂😂😉

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سکوت را تحمل کن، بذار سکوت اون تو رو به هم نریزه، اون طبیعتش اینطوریه، تا بیان خوب بشن از این حال در ...

هی خواهر گاهی چند روز طول میکشه.. کم میارم ....

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
هی خواهر گاهی چند روز طول میکشه.. کم میارم ....

واقعا این رفتاراشون همه گیر هست فکر نکن شوهر تو فقط اینطوره، یه برنامه جذابی برای موقع هایی که این مغزش آف میشه داشته باش که خیلی بهت سخت نگذره کم بیاری. 

💖 گر نگهدار من آن است که من می دانم، شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد 💖
ته هر ماجرایی من متهم هستم از نظر همسرم. دیگه خسته شدم کسی هست؟

مثل شوهر حرومزاده من چقد ازش بدم میاد خدایا کتکم میزنه بعد مجبورم میکنه ظرف مبشورم یا کارخونه بکنم با اینکه همیشه هم خودش مقصره

مثل شوهر حرومزاده من چقد ازش بدم میاد خدایا کتکم میزنه بعد مجبورم میکنه ظرف مبشورم یا کارخونه بکنم ب ...

امروز رفته پدر و مادر و خاله شو از ده شون بیاره

من تنهام. منم  بخوام مظلوم باشم باید شام درست کنم ولی با چه دلی... 

بدست اوردن هیچ چیزِ دنیا، ارزش از بین رفتن آرامشم را ندارد؛ من فقط به داشتن آرامش فکر میکنم.
امروز رفته پدر و مادر و خاله شو از ده شون بیاره من تنهام. منم  بخوام مظلوم باشم باید شام درست ...

خدا لعنت کنه اینطور مردارو نمیدونم زن میگیرن یا برده چقد بدجنسن باورت میشه من از شوهرم چقد بدم میاد از دستش خسته شدم بخدا 

سلام نگارجان

من هم خیلی به این مساله فکر می کنم تازگی ها

مشکل من اینه که ظلمهای خانواده ی همسر رو بصورت چکشی و رک به خودشون و همسرم اعتراض میکنم .

و خب از نظر اونها من میشم آدم ظالمه و اونها مظلوم .

من ظلمم زبونیه اونها ظلمشون عملی .

بنظرم تا اونجایی که از نظر وجدانمون ظلم نیست از حقمون دفاع کنیم ولی پا رو فراتر نگذاریم .

مثلا خود من با زبون تندم بی احترامی کردم که خب ظلمه .

( البته دیگه به ستوه اومده بودم )

تصمیم گرفتم مراقب حرف زدنم باشم ولی توی عمل کاری که حق منه انجام بدم . 

سلام نگارجان من هم خیلی به این مساله فکر می کنم تازگی ها مشکل من اینه که ظلمهای خانواده ی همسر رو ...

مننون ک بعد این همه وقت پست گذاشتی

ممنون ک این همه خوبی 

منم ظلم ام را میدونم

مننون ک بعد این همه وقت پست گذاشتی ممنون ک این همه خوبی  منم ظلم ام را میدونم

😂😂😂😂 ما مظلوم ترین ظالمها هستیم

دلیل دیر جواب دادنم اینه که داشتم تاپیک پرنسس رو می خوندم یه دفعه به دلم افتاد یه سری به این تاپیک شما بزنم ببخشید.

😂😂😂😂 ما مظلوم ترین ظالمها هستیم دلیل دیر جواب دادنم اینه که داشتم تاپیک پرنسس رو می خوندم یه دف ...