2777
2789
تهوع قطع شه چاق میشی و شکم میاری، فکر کنم چهار ماه و تموم کنی شکم بیاری

خداازدهنت بشنوه به این نتیجه رسیدم اونایی که ماه اول دوم سریع شکم میکنن معده اشونه بچه نیس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی بده همش نگرانی بچه ات کم وزن بشه من که اینجوری ام

نه اصلا،اخه بچه ماه اخر وزن میگیره اتفاقا گفتن بچه ات ریزه اس،برام مهم نیس بعد بزرگش میکنم،اینایی ک شکم ندارن بعد. بچشون بزرگتره تااون چاقا

اللهم صل على محمد وال محمد
خداازدهنت بشنوه به این نتیجه رسیدم اونایی که ماه اول دوم سریع شکم میکنن معده اشونه بچه نیس

نه گلم اینجوری نیست، من ماه دوم شکمم یه کوچولو زد بیرون با اینکه شکم نداشتم، تهوع داشتم وزن هم کم کردم، تیپ بدن آدما فرق میکنه

اعصابمم به هم ریخته اس چون عروس سومم ونوه سوم کسی زیادبهم محل نمیده همین دیشب توهیعت منوپاس دادن دم درکه هرکی ردمیشدیه لگدمیذاشت توکمرم بعدزن پسرعموشوهرم که به لج من سریع حامله شدهمه روسرشون میذارنش

اعصابمم به هم ریخته اس چون عروس سومم ونوه سوم کسی زیادبهم محل نمیده همین دیشب توهیعت منوپاس دادن دم ...

مشکل ازخودته جاتوعوض میکردی خودت وقتی واست مهم نیس ازبقیه انتظارداری

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
مشکل ازخودته جاتوعوض میکردی خودت وقتی واست مهم نیس ازبقزه انتظارداری

وقتی تنهاجایی که خالی بوداونجابودچیکارمیکردم تواشپزخونه نشسته بودم منتظرکه اونجاسفره بندازن به زورمنوبردن توخونه بعدکه من شاممونصفه کاره خوردم ول کردم براخودشون تواشپزخونه سفره انداختن حالاموندم امشبم برم یانه

وقتی تنهاجایی که خالی بوداونجابودچیکارمیکردم تواشپزخونه نشسته بودم منتظرکه اونجاسفره بندازن به زورمن ...

نه اصلا وقتی احترام نداری نرومیگفتی ببخشیداذیت میشم اینجاواس خودت جابازمیکردی

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

من ماه هشتم ؛ اصلا شکمم بزرگ نیس؛ قیافمم اصلا تغییر نکرده 

خداروشکر زیاد اذیت نمیشم ، نی نیمم فک کنم بخودم رفته ظریفه و کوچولوئه حالا بدنیا اومد تپلی میشه 

مهم سلامتیه 

گر نگهدار من انست که من میدانم ؛ شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🤰🤰🤰