2777
2789
عنوان

پایگاه دائمی ساکنین استرالیا

| مشاهده متن کامل بحث + 432630 بازدید | 6562 پست
ترنم جون اون سایته بالاش نوشته فارسی کلیک کن برو تو قسمت فارسی

روناک جون این اطلاعاتی که دادی خیلی خوب بود ممنون دقیقا دنبال همچین چیزایی می گردم که کمتر کسی بهش اشاره می کنه. لطفا بازم اگر چیزی به ذهنت رسید بهم بگو. در مورد امنیت گفتی که نگران نباشم ولی باز گفتی شب بیرون نباشم یعنی چی؟

شما کدوم شهر هستی؟

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روناک جون من از همه دوستام پرسیدم در مورد وسایل اکثرا همین حرف تو رو می زدن که اگر چیز بدرد بخور دارم ببرم ولی نه اینکه برم پول بدم بخرم دوباره کلی کرایه حمل بهش بخوره. این کی مارت که گفتی روفتش توش دیدم واقعا قیمتاش مناسبه مثلا یه سرویس بشقاب و لیوان و پیش دستی 16 دلار بود خیلی خوب بود. ولی چون به اجتمال زیاد ما یه سری وسیله ضروری فریت کردنی مثل کامپیوتر که اونجا خیلی گرونه بنابراین می دونی که فریت هم زیر 100 کیلو اصلا نمی ارزه تصمیم گرفتیم 100 کیلو رو پر کنیم مثلا من قابلمه هام نو هست و مارک گرین پن که اونجا خیلی گرونه و سرویس آرکوپالم رو میارم.

من نه شوق رفتن به بهشت دارم و نه خوف از جهنم، برای من بهشت آنجاییست که آزادی باشد.

جینجر جون
سلام من کانادا هستم
7 ماه پیش رقتم می خواهم از تجربه بگم شاید بدردت بخوره
ببین ما از این ساکهای برزنتی که برای مکه استفاده میشه گرفتیم بعد همسرم برد یک خیاط کمی کوچکش کردن سایز مناسب هواپیما ومن اصلا چمدان بزرگ نداشنم و 3تا هم سایز کوچک برای کابین گرفنم واین کلی به نفع من شد هر چمدان بزرگ حدود 6-7 کیلو هست در ضمن در کانادا
سرویس قاشق وچنگال غذا خوری وسرویس کارد وچنکال میوه خوری اونجور که ما در ایران داریم نیست وخیلی هم گرونه
سرویس قابلمه هم خوبه
زعفران-زرشک-رشته آش
کتری وقوری -سینی خوشگل برای چای -چاقو آشپزخانه -استکانهای خوشگل مخصوص چای-دم کنی برنج
من کیفهای زنونه که داشتم آوردم خیلی بدردم خورد درضمن به نظر من لوازم آرایشی که داری با خودت ببر
وسایل کامپیوتر هم کانادا گرونه مثلا به نظر من یک هدفون ویک موس اضافه هم بیارید
وتمان کتابهایی که لازم دارید رو در یک جعبه بگدارید مخصوصا کتابهاب زبان مثل tac tic یا آیلس و بگذارید پیش خانواده و هر وقت رفتید ومستقر شدید بگید براتون پست مطبوعات کنند با پست زمینی خیلی به صرفه هست
سلام عزیزم خوبی همیشه بچه های کانادا فعل تر هستند نمی دونم چرا استرالیایی ها کمی تنبل تشریف دارن و افتخار نمی دن بیان تو تاپیک. ممنون از اطلاعاتت. من این چیزا رو با خودم می برم:
چای ساز (چون اصلا تو استرالیا نیست)
سرویس قابلمه و آرکوپال
قاشق و چنگال
کامپیوتر
اتو
جاروبرقی
عروسکهای دخترم
صندلی ماشین دخترمو کالسکه عصایی شو
لباس و لوازم آرایشی که دارم همین. تصمیم داریم بیشتر از 100 کیلو نشه قیمتش تقریبا کیلویی 5 دلاره. لباساسمون که کلا با بار هواپیما می رهسه تا 90 کیلو. بقیه هم که فریت میشه.

یکی از دوستای من که دو سال پیش رفت تمام خورده ریزای یه زندگی رو خرید و برد تا بالش و پتو و دمپایی توالت و حوله و قابلمه و اتو حتی جاروی آشپزخونه حدود 400 کیلو بار داشتن الان خودش می گه که اشتباه کرده البته ما همش بهش می گفتیم انقدر بار الکی نبرید با خودتون مخصوصا که اون همه رو نو خرید و برد تازه اون موقع دلار 1300 بود. من اگه دلار همون 1300 مونده بود عمرا همین چند تا قلم هم می بردم تازه من همه رو دارم نمی خوام نو بخرم.

جینجر جان اگه بچه داری یک توصیه هم بهت میکنم حتما و حتما چند تا (7-8 تا)ازمولتی ویتامین یاشریت آهن اگر هنوز استفاده میکنه ببر که تو کانادا که خیلی گرونه من هم مولتی ویتامین برای پسرم 20& هر قطره آهن 20& وهر شیر خشک 24$ می خرم راجب این 3 مورد هم برای استرالیا تحقق کن
در مورد لوازم خوای هم من هم بالشت آوردم چوت اینجا از 9$ بالشت هست ولی بالشت خوب که مادر ابران استفاده میکنیم ریر 40$ نیست استرالیا رانمیدونم
در ضمن این سایت برو برای کانادا که خیلی به درد ما خورد ببین حتما اطلاعات خوبی برای استرالیا داره
http://www.applyabroad.org/forum/forumdisplay.php?15-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%B1%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7
آره صد گل جون دارو رو فراموش کردم بنویسم حتما می برم با خودم مخصوصا دختر من که خیلی زود تب می کنه و تا چرک خشک کن نخوره خوب نمیشه. حتما از اینجا براش چند تا می برم. ممنون بازم هر چیزی به ذهنت رسید برام بگو . راستی شما با سرمای کانادا چکار می کنید من از سرما بیزارم ولی استرالیا داره می ره به سمت سرما و خونه هاشون شوفاز ندارن. بخاری هم گرونه دوستای من شبا با کیسه آب گرم می خوابن شما چی ؟

ببین کانادا که این طوره دارو هاش قابل مقایسه نیست با ایران به نظر من اصلا آنتبیونیک با خودت نبر داروهای ایران اصلا تاثیر نداره-کانادا سرد هست ولی سیستم خونهاش یک جوریه که خیلی گرمه من که اصلا اذیت نشدم
من داروهای خارجی رو می گم بازم اینجا ارزونتره حتی کرمهای صد چروک و غیره. مثلا مارک QV که مال خود استرالیاست ولی باز اینجا ارزونتره مقایشه کردم قیمتاشو. بعد اونجا بدون نسخه که دارو نمی دن برای هر بار مریضی باید بریم دکتر نسخه بگیریم کلا استرالیا بخاطر بعد مسافتش خیلی کشور گرونیه. من از بابت خیلی نگرانم البته وقتی کار پیدا کنیم حله مهم اون اولشه که می خوایم ریال رو بهع دلار تبدیل کنیم.

جینجر جان به خدا من خیلى دوست دارم کمکت کنم ولى میدونى شرایطم با شما فرق میکنه. مرتب میام به تاپیکت سر میزنم و اگه سوالى داشته باشى خوشحال میشم بتونم جواب بدم.
وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
دوستان استرالیا کاش به این تاپیک سر می زدین منتظرتون هستیم
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
من چندتا آدرس و وبلاگ را براتون در مورد استرالیا میزارم امیدوارم بدردتون بخوره
وبلاگهای شخصی تجربیات ادمهای هست که اونجا از حال واحوالشون نوشتند
البته بعضی از وبلاگ ها کمی قدیمی هستند مهم تجربه است شما از مطالبی که به دردتون میخوره استفاده کنید من به مرور آدرسهاشون را اینجا میزارم
پروانه به خرس گفت: دوستت دارم... خرس گفت: الان میخوام بخوابم،باشه بیدار شم حرف میزنیم... خرس به خواب زمستانی رفت و هیچوقت نفهمید که عمر پروانه فقط 3 روز است... آدمای زنده به گل و محبت نیاز دارن ومرده ها به فاتحه! ولی ما گاهی برعکس عمل میکنیم! به مرده ها سر میزنیم و گل میبریم براشون, ولی راحت فاتحه زندگی بعضیارو میخونیم ! گاهی فرصت باهم بودن کمتر از عمر شکوفه هاست! بیائیم ساده ترین چیز رو ازهم دریغ نکنیم.
قصه مهاجرت من و خانواده
http://parvaz-e-khanevadegi.persianblog.ir/
خانواده مهندس ارنست
http://mohandesernest.blogfa.com/