2777
2789

تازه از هئیت برگشتم اگه خدا قبول کنه ولی داغ حضرت زینب همیشه تو ذهنمه که چی کشید خیلییییی سخته واقعا امان از دل زینب طفلک از بچگی داغ مادر دید داغ پدر دید داغ برادرش حسن دید چقدر سختی حضرت زهرا شهادت امام علی رو ندید امام علی شهادت امام حسن رو ندید امام حسن شهادت امام حسین رو ندید ولی چی کشید زینب که همه اینا رو دید تو یه نصف روز حسین و عباس و عون و جعفرشو از دست داد جلو چشماش دو تا پسراشو از دست داد بچه های برادرشو پرپر دید تو یه نصف روز این همه داغ 

داغ ۳ساله 

داغ معجر

داغ آتیش زدن خیمه ها

داغ کشیدن گوشواره ها

داغ سرهای روی نیزه 

داغ اینکه تو محله یهودیا بردنش بهش جسارت کردن چادرشو از سرش درآوردن وای که چی کشیدی خانوم وای دلم خونه امشب و فردا شب حالم مثل مردن 

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.
اره ولی میگم ما هر چقدر هم سیاه باشیم بازم خدا بهمون فرصت داده خدارو چه دیدی شاید ما هم مثل حر شدیم

ان شا الله

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا قسم که اگه این دنیا خوب بود به بهترین خلقت که امامان بودن وفا میکرد

دنیا وفا نداره عزیز...کاش هیچوقت به این دنیا تبعید نمیشیدیم...کاش هیچ شیطانی نبود

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                        تا دلم،باز دلم،باز دلم،دل بشود...

زینب نه برادر بلکه امام زمانش رو یاری کرد حسین ع کسی بود که خدا تو وجودش جلوه کرده بود.........‌

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

آقای عطشانم جانم و مالم فرزندم به فدایت آقای غریب..... حسین غریب مادر نمیدونم چرا وقتی این جملرو با خودم تکرار میکنم اشکم میاد😭😭😭😭😭

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چقدر عمان سامانی قشنگ میگه برا حضرت زینب زن مگو مردآفرین روزگار  زن مگو بنت الجلال اخت الوقار ...

اصنم قشنگ نیس زن اتفاقا خیلی قوی تر از مرده،، زن مگو یعنی چی!!!! 

واسه بچه دار شدنم صلوات میفرسی؟ 🙏...... ولا تنقطوا مِن رَحمةِالّله.......خدای مهربونم شکرت 😍...... خداجونم مراقب همه نی نی های تو راهی باش سلامت بزسن به آغوش مادراشون مراقب  زهرای(رستا) منم باش 🙏امین🙏....خانما تاپیک معجزه بارداریمو گذاشتم،،، شاید بدردتون خورد،،،، ((خدای مهربونم شکرت بابت فرشته کوچولوی نازنینم،، دخترم 11 مرداد 99 بدنیا اومد)) 

یکی از بزرگترین دستاوردهای شیطان عاشوراست ولی شیطان بعد از عاشورا بسیار پشیمان شد چون که فهمید شهادت حسین سفینه نجات ما انسانها شده و سفرهای پهن شده که از هر قشری و هر مذهبی ازش بهره میبرن به لطف خدا