منم اولین بارم پختم خیلی خوشمزه شد مهم ترین چیز توپخت لازانیا اینه ک بافتشو عالی دربیاری ک ن خشک بشه ن وا بره وخمیربشه،
موادشو من مرغ نگینی وژامبونگوشت وپیازروسرخ کردم،اخرسرقارچوریختم حوایت باشه ک قارچو زود خاموش کنی اب نندازه،ب موادتم ادویه داخل لازانیاروبزن ونکوزردچوبه و یکمی رب روغنشم خیلی کم باشه
سس بشامل باید درس کنی واجبه این،یه قاشق سرپرآرد روبریز تفت بده تویه ظرف بهش یکم کره بزن کره ک آب شد رنگش عوض شد ی لیوان شیرو بهش اضافه کنو هم بزن بکوب تا ته نگیره مث فرنی شد خاموش کن سرد بشه،حالا نوبت جوشوندن لازانیاس میزاری تو اب جوش بهش نمکو روغن میزنی نرم ک شد آبکش کن بزارشون رو ی پارچه تمیز ک اب اضافش گرفته شه،من ته ظرف پیرکسم سه تا لازانیا چیدم روشو کامل سس بشامل زدم همه جاروبپوشونه ازرو سس کمی ازموادمو ریختم روی موادم یکمی سس قرمز ریختم خیلی کم ازرواونم پنیرپیتزا دوباره یه لایه لازانیا سس مواد و پنیر،حواست باشه آخرین لایت باید پنیرپیتزاباشه زیادم باشه وسس بشاملو دقت کن همه جای لازانیارو بپوشونه ک خشک نشه میزاری بپزه اخرم پنج ده دقیقه حرارت ازبالا باشه ک پنیر طلایی وبرشته بشه حواست باشه نسوزه حتما بزار لازانیا سردبشه بعد با چاقوی تیز برشتو بزن باکفگیر ازتهش درش بیار