2777
2789
عنوان

از کجا میشه فهمید زشتیم یا خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2083 بازدید | 83 پست
اول از همه خودت باید خودتو زیبا بدونی.. این چیزی یم که توی این دوره زمونه علاج داره زشتی ظاهری یه .. ...

دقیقا،بنظرم وقتی ادم با اعتماد بنفس راه بره تو نظر همه جذاب تره و زیباتره،البته لباس خوب و قشنگ حرف،زدنم خیلی موثره

❤❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به نظر خودم خوشگلم قیافه امم خودم دوس دارم و راضی ام خداروشکر

به نظر من اعتماد به نفس خیلی مهمه

من به غیر از مامانم خب مامانم قطعا بهم میگه زیبام

چند نفر دیگه ام بهم گفتن ای خانم که ای جورایی دوست خانوادگی به حساب میاد ای اقا و ای پسر و دوستم که خودم بهش گفتم رک بگه و چند نفر دیگه

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨ 
اینجا که یه عده میگن خوشکل یه عده میگن معمولی بعضیا میگن زشت ادم بدتر سردرگم میشه😅😁

اره من یه بار عکس گذاشتم پرسیدم چند سال بهم میخوره گفتن ۴۵  در صورتی که من۲۸سالمه

نابود شدم

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
اره من یه بار عکس گذاشتم پرسیدم چند سال بهم میخوره گفتن ۴۵  در صورتی که من۸۲سالمه نابود شدم

۸۲ سال؟

کلینیک زیبایی تو تهران بدون تبلیغات میشناسین بگین
۸۲ سال؟

۲۸ 😆

دلخوش باش به باریکه‌‌ ی نوری که از بین چین های پرده روی تخت تابیده.به کتاب نیمه‌کاره‌ی روی میز ...به داغی فنجانت در هوای سرد...دلخوش باش به دو صندلی که هنوز روبه‌رو‌ی هم‌اند.به تنظیم کردن زنگ ساعت برای صبح فردا...به دفترچه‌ی کوچکی که رویاهایت را نگه‌ می‌دارد!که معنیِ همین ریز ریزهای سادهشاید "زندگی ادامه دارد" باشد😍😍.مژده_خردمندان                                                    عزیزای دلم مهربونا لطفا یک صلوات برای حاجتم بفرستید اجرتون با حضرت زهرا (سلام الله علیه)
من به نظر خودم خوشگلم قیافه امم خودم دوس دارم و راضی ام خداروشکر به نظر من اعتماد به نفس خیلی مهمه ...

حالا من قیافم خوبه مامانم ب من میگه زشت در،عوض زشت ترینا رو ک میبینه میگه وای چقد خوشگلن😑😐😑😐😑😐

❤❤❤
اره من یه بار عکس گذاشتم پرسیدم چند سال بهم میخوره گفتن ۴۵  در صورتی که من۲۸سالمه نابود شدم

بعضی وقتا کاربرا به ایرادایی از چهره طرف میگیرن که فک نکنم طرف اصلا متوجه اون ایرادش شده باشه

کلا بنظرم ادم نظر در مورد چهره ش نخواد بهتره چون اگه بگن زشت یا ایراد بگیرن واقعا ناراحت کننده س و اعتماد بنفسو نابود میکنه

از رو عکس هم اصلا نمیشه نظر داد

سلام.حالدان چیونه؟
حالا من قیافم خوبه مامانم ب من میگه زشت در،عوض زشت ترینا رو ک میبینه میگه وای چقد خوشگلن😑😐😑😐😑😐

عه چراا خب شاید شوخی میکنه باهاتون

با کلی وصله روی بالم هنوز بلند پروازم!✨