2777
2789

دوستای گلم من دخیره تخمدانم ۰/۵بود بعداز دوماه پیش نصر طبیعی باردار سدم.

این تاپیک زدم که نا امید نشید.

چون دکترا من خیلی نا امید کردهدبودن

عزیزم دوست داشتی واسه سلامتی همه نی نی هاصلوات بفرست🌷

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باردار شدی

بله عزیزم خداروشکر.

ویکی از دوستامم همون ماه اول که رفت باردار شد

من واون مشکلات ناباروریمون شبیه هم بود

مبااارکه. بسلامتی عزیزم. التماس  دعا

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

من تو سیکل ivf طبیعی باردار شدم! 

البته از دوماه قبلش واسه آمادگی قبل تخمک کشی روزی دوتا اووبوست، هفته ای دوتا ویتامین ای، امگا 3 و... میخوردم

یه معجون هم دوست خالم گفت، صبح قبل صبحونه یه لیوان شیر داغ توش یه زرده تخم مرغ، یه قاشق عسل و یه قاشق پودر سنجد میزنی خنک که شد میخوری!  غذای تخمکه

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

دوستان گلم

ی سری تجربه#    که فکر میکنم خوب ومفید بوده واسم براتون میگم.چون واقعا برای خدا کاری نشد نداره.

مشکل ناباروری:ذخیره تخمدان پایین ۰/۵،واریکوسل همسر

دکتر معالج:دکتر نصر

اول اینکه مصرف قرص آوابوست بود که ۲ماه هر روز روزی یک عدد خوردم وقرص ویتامین d31000 واقعا فک میکنم بی اثر نبوده و تواین مدت دوتا از دوستامم که قبلا ivf کرده بودن با این قرص طبیعی به نتیجه رسیدن ۲) حدود دوماهم عسل و سیاهدونه هر روز تو هاونگ کوچیک میکوبیدم وقاطی میکردم (یا ی کم بیشتر برای مصرف سه روزم)ومصرف میکردم۳)دود عنبر نسا هم دوماه فقط روزهای اخر پریودم زدم.۴)حتما حتما موقع اقدام ی بالشت کوچیک زیرتون بزارید چون واقعا تاثیر این موصوع روهم دیدم ۴)روزی ۷_۸خرما هر روز مصرف کردمتو دوماه گدشته۵)قطره ویتاگنوس که بعد پریودم این نماه چند روز خوردم.

علاییم:درد گرفتن سینه هام خیلی زود،تهوع؛سوزش سر دل،لکه بینی خیلی جزیی

ولی برام دعا کنید دوستان انشالله مشکلی تو بارداری نداشته باشم وتا ۹ماه بدون خطر باشه.

بله عزیزم خداروشکر. ویکی از دوستامم همون ماه اول که رفت باردار شد من واون مشکلات ناباروریمون شبیه ...

خدا رو شکر مبارکت باشه میشه راهنمایی کني چه داروهایی بهت داد منم ذخیره ی تخمدانم پایین

عزیزم تبریک میگم بهت..اینا که گفتی واسه خودت بود همسرت چطور تقویت کردی؟

مرسی عزیزم

برای همسرم ویتامین e, اسید فولیک،قرص فروس سولفاتقرص ویتامین دی،وهمچنین عسل وسیاهدونه که خودم میخوردم و کلی مغزیجات(نخود چی وکشمش،بادوم،انجیر،بادوم هندی)

خدا رو شکر مبارکت باشه میشه راهنمایی کني چه داروهایی بهت داد منم ذخیره ی تخمدانم پایین

دارو عزیزم هموناوکه بالا گفتم.بعداز ۴ماه باید لتروزول میخوردم که خداروشکر باردار شدم