2777
2789
عنوان

خیلی دوست داشتم برم دسته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 544 بازدید | 61 پست
ما هنوز کولر روشن می‌کنیم 

ما امروز بخاری روشن کردیم

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

من بجز امروز که یه ساعتی باشوهرم رفتم توهیعت این چندشبو اصلا نتونستم برم چون تنها بودم.دوس داشتم برم ولی قسمت نشد😢

تووووووروخدابرای مادرشدنمممممم یه صلوات بفرستین ودعاااااااام کنین خیلیییییی دلم میخوادمادرشمممم😢ان شالله هرکی بچه نداره خداهرچی زودتریه بچه سالم وصالح بهش ببخشه..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطوربارون میاد و دسته توبارونی که شمانمیتونی بری بیرون درحال حرکته؟

نه صدای دسته نمیاد اصن   دلم میخاس برم    مهدیه یا مسجد مامانم میگه شوهرت نیس نباید بری تو این هوا و این موقع شب

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
مام ساعت ۵ رسیدیم‌انزلی ساعت ۸ شروع کرد رگباری بارید تا نیم‌ساعت پیش

الان بیرونی؟  دسته هس؟؟ 

انزلی  

من الان میخوام با بچه هام برم هییت،من برای حاجت دلت که میدونم چیه دعامیکنم،وهمینطورکناردسته کنارالم برات دعامیکنم،وبه جات روسری یاشال یادستمال میبندم،خوبه عزیزم؟

خانما شمارو به خدا نرید پشت دسته‌ها

آخه این چکاریه؟

یه عده خانم میفتن پشتِ دسته مثل مجسمه خیره میشن به مردایی که زنجیر و سینه میزنن

بماند که خیلی ازین خانما با چه تیپایی میان

انگار نه انگار عاشورا و تاسوعاست و امام‌حسین(ع)حرمت و احترام دارن....

امام‌حسین همون کسی که خواهرش زینب(س)نجابت و عفت و وقارش عالم‌گیر بود....

شمارو به خدا نیفتین پشتِ دسته‌ها

برید مسجد 

برید تکیه،حسینیه

تو خونه بمونید و از تهِ دلتون زیارت‌عاشورا بخونید 

خیلی بهتر از افتادن پشتِ دسته‌هاست....

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
من الان میخوام با بچه هام برم هییت،من برای حاجت دلت که میدونم چیه دعامیکنم،وهمینطورکناردسته کنارالم ...

ممنون عزیزدلم  😭😭😭😭 تو رو خدا برام دعا کنم خودم صبح بیدار میشم میرم اگه بارونم باشه الان شبه مادرم  نمیزاره  همش میگه شوهرت نیس نرو       نمیخاد زحمت  روسری بکشی گلم    فقط برام دعا کن   😭 این ماه ای وی اف دارم  😭ابولفضل حاجتمو بده 

خانما شمارو به خدا نرید پشت دسته‌ها آخه این چکاریه؟ یه عده خانم میفتن پشتِ دسته مثل مجسمه خیره میش ...

من نمیخام پشت دسته برم میخام برم ببینم 😭 

اخی عزیزم امضات رو خوندم برای براورده شدن حاجتت دعامیکنم انشاا....که سال دیگه این موقع با بچه ات تو ...

ممنون عزیز دلم😭😭😭😭😭😭😭😭