2777
2789
عنوان

خدا حاجتتونو بده به حق این شبا لطفا منو راهنمایی کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 54 پست
کارایی که باهام کرد رو گفتم

نظر منم اینه خودت بهش بگو

یا اگه نمیگی بزار اگه فهمید بگو حق داشتم خوب کردم

دروغ که نگفتم کارایی که باهام کردیو گفتم

ببین اگه بترسی یا نقطه ضعف نشون بدی تو این زمونه میخورنت دختر جان

به اندازه ی ادما نباید دست زد.آدما همونقدر که هستن .هستن.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر منم اینه خودت بهش بگو یا اگه نمیگی بزار اگه فهمید بگو حق داشتم خوب کردم دروغ که نگفتم کارایی ک ...

اخه اون ادم منو انداخت تو مشکلات بعد ولم کرد و گفت به من ربطی نداره داغونم کرد

چیکار کنم

حساسیت نشون نده گفت بگو خب میگی چیکار کنم برو نشون بده خب راستشو گفتم درضمن خودم تصمیم داشتم برم باهاش حرف بزنم و کدورتارو از بین ببرم و معذرت بخوام بگو حالا برو بگو خودتو خراب کن بیچاره

عزیزم شاید این راهکارها هم بدردت بخوره,من تقریبا همه رو امتحان کردم و نتیجه مثبت گرفتم 

اول از همه حداقل صد بار استغفار کن 

دیگه اینکه اینبار که خاستی بری پیشش یا تماس تلفنی برقرار کنی 7 بار سوره کوثر رو بخون ,

رفع_غم‌#  
✨ امام صادق (ع):
💙اگر کسی گرفتار و اندوهگین است
《ذکر یونسیه》را بسیار بخواند💙

《لا الهَ الا أنتْ سُبْحانَکَ
انّی کُنتُ مِنَ الظّالِمین》
📚 خصال ۳۱۹/۱

یه دعایی هم هست به اسم دعای زبان بند ظاهرا منتسب به امام صادقه,  برای مسخر کردن و بدست اوردن دل کس

#تسخیر_در_قلب_یک_نفر

🌸✍اگر می خواهی مردم یا فردی را مسخر خود گردانی در وقت ظهر ۲۰۰ مرتبه این اذکار را بخوان . یقینا در عرض

#سه_روز آن شخص مطیع تو خواهد شد و هر حاجتی که از او داشته باشی برآورده خواهد کرد و آن ذکر این است :

🍃🌸 اَللهُمَّ انَتَ القادِرُ وَ اَنَا المَقدُور فَمَن یَدَعُ المَقدُورَ اِلَّا القادِرُ یا رَبِّ  یا رَبِّ  یا رَبّ 🌸🍃ِ

📚منبع : کنزالحسینی ص ۸۱

🍃🍂🌹🍃🍂🌹🍃🍂🌹🍃🍂🌹🍃🍂

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺
دوری کنم بهتره؟بدتر لج نکنه؟

نه رابطتو باهاش کمتر کن چرا لج کن اگ انقد ادم بدیه کاش اصلا حرف نمیزدی

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍

درضمن,  بنظرم بهتره نه حاشا کنی و نه نقطه ضعف نشون بدی,  بهش بگو قرار شده مادرم یا خواهرم یا...   حضوری بره پیشش و از جانب من بهش گله کنه و من شخصا نمیرم چون میترسم عصبانی بشم و  حرمت بینمون شکسته بشه 

بخدا من خانم هستم آقا نیستم فقط میخاستم امیدوار باشم☺☺☺

اگه دهن لقه بخوای نخوای بهش میگه پس نزار فکر کنه نگرانی چون ازت سواستفاده میکنه تازه طرف بفهمه آخرش چی میشه؟

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

ایکاش نمیگفتی ولی حالا که گفتی اگه به کسی گفت بگو نه من همچین حرفایی نزدم (یه جوری که انگار تهمت زده باشه) 

💓راهنما:تیکر بارداری نیست تیکر حل مشکلاتمون و رسیدن به اهدافم و روزای خوب ایشالا اگه خدا بخواد😁میشه تو هم برای مشکلاتمون و اینکه به اهدافم  برسم صلوات بفرستی دوستم🙏🏻❤️  امضا:صبح‌هایمان بی‌شک می‌تواند زیباتر باشند؛اگر تنها دغدغه زندگیمان مهربانی باشد.جای دوری نمی‌ رود!یک روز همین نزدیکی‌ها،لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت، شاید خیلی زیباتر...