من اینجوری درست می کنم خوب میشه
هرچقدر آردت هست 1.5 برابر شکر و دوبرابر آب و مقداری گلاب و زعفران دم کرده
یعنی مثلا اگر 2 پیمانه آرد داری 3 پیمانه شکر، 4 پیمانه آب مقداری گلاب
آرد رو بدون روغن تفت میدی با حرارت متوسط تا رنگش کمی برگرده و نخودی رنگ بشه
بعد آرد رو الک کن
دوباره بریز تو قابلمه مقداری روغن مایع بریز روش تا تمام آرد خمیر و کمی روان بشه
توی یه قابلمه جدا آب و شکر و گلاب رو بذار کمی گرم بشه تا شکر تو آب حل بشه
بعد شربتت رو بریز رو آرد و روغن و تند تند هم بزن
حواست باشه روت نپاشه
اولش کاملا روان هست و آبکی
نا امید نشو همینطور مرتب هم بزن تا کم کم غلظت بگیره
زعفران دم کرده رو هم اضافه کن
اونقدر رو حرارت هم بزن که حلوا تو ظرف قشنگ جمع بشه و قابلمه رو که تکون بدی حلوا خودش حرکت کنه
بعد بریز تو دیس و تزیین کن
مارو هم دعا کن