2777
2789
عنوان

یک میسوفونیایی

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 22 پست
خخحخ من درکت میکنم ببین من اینقدبدم میادک معدم اسیدترشح میکنه یوقتاک بهم فشاربیادفک کن میزنه ب مثانم ...

من که دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار وقتی این صداها می‌شنوم یا یه چی بزنم تو سر و کله اون طرف تا صدا سگ بده 🤐🤐

من که دوست دارم سرمو بکوبم به دیوار وقتی این صداها می‌شنوم یا یه چی بزنم تو سر و کله اون طرف تا صدا ...

بخداراحتن اعصابشون راحته همیشه میگم ماچرااینجو ی شدیم مثلاتوخونمون فقط من ابجیم هستیم بایدخترخالم 

توفامیل پدریم دوتادخترعمودویدخترعمه 

ولی دوستام اینقداحت میخورن 

خداببخشه من بچم ۷سالشه اصلادهنش موقع غذاجویدن صدانمیخوره ازاول عادتش دادم البته عقلش ک رسید۴سال ب بعدتااون موفع تحمل کردم دیدی ک بچه هاچقدم افتضاح میخورن 

حالامن یدوست دارم همش دهن خودشودوتابچش ادامسه بخاطرهمین ادامس باهاش قطع رابطه کردم 

وخدایی که بشدت کافیست

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

متوجه میشم چقدر اذیت میشی اما بقیه نمیتونن به خاطر شما ، میوه و چایی نخورن با صحبت نکنن و نخندن. کا ...

من که نمیگم چیزی نخورن میگم موقع خوردن صدا در نیارن بخدا هیچی از ارزش هاشون کم نمیشه😓

من که نمیگم چیزی نخورن میگم موقع خوردن صدا در نیارن بخدا هیچی از ارزش هاشون کم نمیشه😓

صدا هایی ناخود اگاه تولید میشه ، برای بقیه مهم نیست و شاید اصلا نشنون اما متاسفانه شما رو اذیت میکنه

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد 
بخداراحتن اعصابشون راحته همیشه میگم ماچرااینجو ی شدیم مثلاتوخونمون فقط من ابجیم هستیم بایدخترخالم&nb ...

یادمه وقتی دبستان بودم تو یکی از درس های فارسی آداب غذا خوردن نوشته بود که یکی از اونها صدا در نیاوردن موقع غذا بود ولی مردم اصلا به این چیزا توجه نمیکنن نمیگم شاید یکی با صدا خوردن اونها چه حالتی بهش دست میده یا چه مشکلاتی ممکنه سرش بیاد😢

صدا هایی ناخود اگاه تولید میشه ، برای بقیه مهم نیست و شاید اصلا نشنون اما متاسفانه شما رو اذیت میکنه

ببین بعضی چیزا موقع خوردن ناخودآگاه صدا از دهن طرف در میاد که یه چیز عادیه یا برخی سالمندان موقع خوردن صدا ازشون در میاد که من با اینها مشکلی ندارم مشکل من با اون افرادیکه که موقع خوردن میتونن به جای اینکه با دهن باز بخورن دهنشون رو ببندن که همه چیز حل میشه اونوقت

ببین بعضی چیزا موقع خوردن ناخودآگاه صدا از دهن طرف در میاد که یه چیز عادیه یا برخی سالمندان موقع خور ...

خب دیگه این ها رو باید توی کودکی مادرشون بهشون یاد میداده

انتخاب های من بر حسب علایقم هستن و لازم نیست با منطق دیگران جور در بیاد