2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پدر من کشاورزه اندازه خودش داره انشاالله سایش بالا سرم باشه  

پدرمنم کشاورزه زناش میگن هیچی به دخترانمیدیم همش مال پسراس😕

اینقدر حرصم میگیره

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
پدرمنم کشاورزه زناش میگن هیچی به دخترانمیدیم همش مال پسراس😕 اینقدر حرصم میگیره

پدر من یه زن داره ننه منه 😂😂😂😂

در زمانه ای که همه دروغ می گوییند بهترین کار سکوت است 😔🤐
پدر من یه زن داره ننه منه 😂😂😂😂

من دوتا ننه دارم یکی مال خودمه یکی هم اون یکیش که بچه دار نشده

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری
وااااا به اونا چه ربطی داره به اونا وقتی چیزی میرسعه که شما نباشین

همین دیگه یه خونه داشتیم البته داده بودن به پدرم پدرم که فوت کرد از ما گرفتن  دادن به عموم البته سند محضری نداده بودن به ما یه دست نوشته داده بودن  یه عالمه زمین و ملک دارن ک ایشالا خیرشو نبینن مادرمو خیلی اذیت کردن 

وااااا به اونا چه ربطی داره به اونا وقتی چیزی میرسعه که شما نباشین

اگر پدر و مادر فردی زنده باشن که خود اون فرد بچه داشته باشه وقتی فوت کنه تمام ارث به پدر و مادرش میرسه و اگر زن داشته باشه اگر اشتباه نکنم ۱ هشتم مال هم به زن.

همین دیگه یه خونه داشتیم البته داده بودن به پدرم پدرم که فوت کرد از ما گرفتن  دادن به عموم البت ...

ای بابا کاش به جای دست نوشته به نام کرده بودن اون که ارزشی نداره خدابیامرزه پدرتونو

خانواده پدری منم اینطورین با هزارتا کلک اینا یه کاری کردن که خونه مادربزگم که ارث میرسیده به پدرمو انقدر توی گوش بابام خوندن دادش بب عمم

بلا از همه پدرا دور باشه از بابای منم دور باشه بابام با اینکه خیلی جوونه ولی سهم الارث بچه هاشو داده خونه خودشو باغشم گفته زبونممم لاااااااااال بعد خودش وقف بهزیستی باشه

افرادی که با ما هم عقیده هستن به ما آرامش میدهند" و افرادی که مخالف با عقیده ما هستن به ما دانش... و آدمی برای لذت بردن از زندگی به آرامش نیاز دارد و برای بهتر زندگی کردن به دانش
اگر پدر و مادر فردی زنده باشن که خود اون فرد بچه داشته باشه وقتی فوت کنه تمام ارث به پدر و مادرش میر ...

نه عزیزم اگر اشتباه نکنم فقط یک پنچم به پدر مادر میرسه یک هشتم به همسر و هر چی بمونه به نسبت پسر دختری به بچه ها میرسه ولی اگر زن مهریه اشته باشه اول لونو میدن