2777
2789
عنوان

بغلش کردم 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 21 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاطره زایمانمو تعریف میکنمفقط چون یهویی شد شاید طول بکشه

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

از دوازدهم دردام شروع شد روز اول هر ده دقیقه یه درد شدید میگرفتمو دوباره قطع میشد ولی منظم بود سر ده دقیقه سی ثانیه درد میکشیدم رفتم زایشگاه ولی قبولم نکردنو گفتن هنوز وقت داری نمیتونیم قبول کنیم اومدم خونه یه شبو همون طوری تحمل کردم روز دوم دردام رسید ب چهار دقیقه ترشح خونیم داشتم از بس درد کشیدم ک نمیتونستم حتی تا بیمارستان برم صبح تا ساعت نه شب درد کشیدم جوری شد فقط داد میزدمو گریه میکردم چون زایشگاه گفته بودتا هفدهم قبول نمیکنیم نمیخواستم برم ک دوباره برم گردونن مامانم اسرار کرد ک پاشو بریمو من ب زور تا بیمارستان رفتمو اونجا یه مامای دیگ واسم حساب کرد ک چهل هفته و س روز هستی و سه روز پیش ک واسه دفع پروتیین بستری شدی باید بهت ختم بارداری میدادن و منم همومجا حون ریزیم شروع شد بستری شدم

دخترم هدیه خداست 😍من یه نارنجی پُرر انگیزم 🧡💥🔥 گروه نارنجی🧡 وزن اولیه» 75😓 وزن فعلی»73😐هدف اول» 65😉 هدف دوم» 60😊 هدف سوم»56🤗 قدم 168😊😊

دردام رسید ب دو دقیقه ولی ماما هیچ کاری نمیکرد فقط معاینه میکردنو میگفتم دهانه رحم باز شده همه چی اوکی دهانه رحمم هشت سانت باز شده بود کیسه ابم پاره شده بود خونریزی داشتم ولی هیچکس باهام کاری نداشت فقط  اومدن بهم مسکن زدن😑😑 سر بچه پایین نمیومد فقط شب ساعت ده بستری شدم تا ده صبح درد وحشتانک کشیدم معاینه کردن یه طرف ک شاید سی بار شد صبح یه کلاس انقباض توی زایشگاه بود ک من شده بودم موش ازمایشگاهی با اون درد ده تا دانشجو داشتن ماینعه میکردنو صدای قلبه بچرو گوش میدادن نوار قلب میگرفتن فشار میگرفتن حتی امپول بهم زدن سون وصل کردن من از درد بیهوش بودمو فقط هر دو دقیقه ک دردام وحشتناک میشد ب هوش میومدمو التماس میکردم ‌ک خانوادم پشت درن بهشون بگن  بچم طبیعی ب دنیا نمیادو به دکترم زنگ بزنن بیاد واسه سزارین ولی هیچکس کوچیک ترین توجهی ب حرفم نمیکرد بالاخره ساعت ده صبح گفتن ک طبیعی نمیشه و ببریدش اتاق عمل نمیتونم با جزییات بگم گریم گرفته ولی هیچوقت بدون ماما یا دکتر نرید زیر دست ماما های بیمارستان چون رحم ندارن صبح دکتر اومد بالا سرم ممفت دیشب ما بهت ارام بخش زدیم چون اتاق عمل نخ نداشت 😕😕