آتیماه مدیر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 774 عنوان نتیجه ازدواج | مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 22 پست کیا تو دوران عقد یا یک سال اول زندگی مشترک به این نتیجه رسیدن که انتخابشون اشتباه بوده، بعد تصمیم گرفتین جدا شین یا ادامه دادین و بعد از چند سال چه نتیجه ای از تصمیمتون گرفتین؟ 1398/06/18 | 13:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 الان چه مشکلی داری باهاش؟ بعد عروسی فهمیدی یا قبلش؟ چندوقته ازدواج کردی؟ دوساله پيش عقد كرديم شيش ماه پيش عروسي يمدت بعد عقد فهميدمهر مشكلي كه فكرشو بكني داريمولي از بيرون همه چي اوكيه همه حسرت زندگيمونو ميخورن ولي حقيقتا نابوده... بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
شاهشطرنج عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3754 زنم بی بند وبار بود مهمونیای مختلط و... بامن جور در نمیومد.جداشدیم 5ماه بود عقد کرده بودیم الا ... واااای خدا گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
آتیماه مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 774 دوساله پيش عقد كرديم شيش ماه پيش عروسي يمدت بعد عقد فهميدم هر مشكلي كه فكرشو بكني داريم ولي از بير ... مشاوره نرفتین که حل کنین مشکلاتتونو؟ حالا میخوای جدا شی؟
شاهشطرنج عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3754 بچه ها بنظرتون شوهر خیلی غیرتی خوبه یا بد ؟ مثلا همش نزاره بری بیرون و ... گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم
eshqbpayanm عضویت: 1398/06/05 تعداد پست: 32480 مشاوره نرفتین که حل کنین مشکلاتتونو؟ حالا میخوای جدا شی؟ رفتيم اوايل عقد ولي بيفايده بود گاهي وقتا كه از زندگي ميبرم تنهايي ميرم فقط خودم اروم ميشم و كمي بيخيال برا زندگيم فايده اي نداره بدون امضا/بدون تاریخ برو همین الان نقدش کن ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و باهیچکسم میل سخن نیست :/
آتیماه مدیر استارتر عضویت: 1397/08/11 تعداد پست: 774 بچه ها بنظرتون شوهر خیلی غیرتی خوبه یا بد ؟ مثلا همش نزاره بری بیرون و ... بده
شاهشطرنج عضویت: 1398/03/18 تعداد پست: 3754 بده دوسش دارم خیلی خودمم میدونم بده ولی پاکترین ادمیه که تو زندگیم دیدم مهربونه . همه چی داره . فقط همینش بده گرچه در دور و برم اینهمه شیطان دارم ...من به شیطان دوچشمان تو ایمان دارم