2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعا کن منم بتونم

والله اگه کمک داشته باشی خیلی راحت تری.   بچه اولتو عادت بده ظهرها بخوابه.  غذا برای چند روزت اماده داشته باش. بچه اولتو عادت بده پیش باباش یا مامانی هاش بخوابه.    کارای که من نکردم و سخت گذشت تاالان بهم شنا نکن.   من شب دوم که امدم خونه با بخیه هام خوابیدم کف زمین چون بچه ام پیش کسی نمیخوابه. شب که بیمارستان بودم تا صبح گریه کرد بعض کرد با دارو خوابوندنش. 

وای چقد سختی کشیدی البته همه سختیش برا زنه

اره برای من سختی هاش بیشتر.اینا که گفتم چیزی نیست.  وقتی حالت بد و ضعف داری یا دوس داری بخوابی اما مسولیت2تابچه داری که باید خودتو جمع و جورکنی.   من فقط دعا روز و شبم اینکه مریض نشم حتی سرماخوردگی ساده چون جفت بجه هام آواره میشن.  بچه اولم الان شیطون شده  مادرشوهرم نگهش نمیداره و سرش غرمیزنه منم نمیذارم پیشش. فقط مادرم که میاد بچمو میبره پارک بیرون میچرخونه. پدرکه صبح میره سرکار تا شب.    یه فرقی بامن داری که بچه ات 9ماهه. فاصله ی سنیش  کمترمیشه.   انشالله سلامت دنیا بیاریش.  اما تمام انرژیتو جمع کن که باید مادر قوی باشی.