2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه پسر تو فامیل ما

تا ۵ سالگی ته تغاری و عزیز خونه بود 

باباش نمیذاشت زمین بشینه میگرفتش رو پاش 

بعد داداش کوچیکش به دنیا اومد این کنار زده شد

ناخن میجوید

شب ادراری گرفت 

خیلی وحشیانه به خاطر این کارا تنبیه میشد 

الانم زندگی خوبی نداره

من نوزادی  بچگی نوجوانی و جوانی وحشتناکی و دارم میگذرانم :|

ولی هرچی از بدبختی تعریف کنی بدبختی میاد سراغت

ولی من هر روز  خداروشکر میکنم

من_خوشبختم#  

اگر تمامت را به خلق نشان بدهی تا آخر عمر چک سفید امضا خواهی کشیدو اگرخودت را نشناسے ،تا ابَد طعم تنهایے را خواهے چشید،و اگر قانون خودت را نداشتہ باشے  بَردگے مدرن را تجربه خواهے کرد.به هیچکس جز خودت وابسته مباش. ،هَرماندنے خوب نیست ،گاهے بایَد مسیر را تغییر داد  ، رهایے زیباست بشرطے که با درایت باشد😍من یه قانون جذبی م😍 مانند یک کتاب باش، جذاب و کم حجم و پرمحتوا😍😘خوبان همه در پیش تو جمعن😍😍کافیست کمی سر برگردانی😉😊خدای من بهترین😍😍😍و مطمئنم بهترین ها نصیبم میشه😘😍😍خدا جانم من را جوری بمیران که بعد از آن قلبم در قلب دیگری بتپد😍خدایا کسی را سر راهم قرار بده که در چشمانش تو را ببینم نه شیطان 😍یک روز یکنفر میاید که با آمدنش تمام غمهایت از یادت میرود😍 خدایا میدانم که انسان خوبی نیستم ولی کمکم کن  کمتر گناه کنم♥اگر از آدمهای بد دور نشوے به مرور میشوے شبیه یکی از همان ها💞💞.. اگر به غیر ازخدا به شخص غیر از او امیدوارشوی  خدا از همان شخص تورا نا امید می‌کند. 💗💗💗خدای من بهترین هرچی ازش  ازته دل خواستم و براورده کرد  اما دیر❤❤❤

من نوجوونی بدی داشتم دوران راهنمایی 

حمله استرسی گرفتم از دست دخالت های خانواده پدری و دعواهای پدر مادر

لطفا برای خوشبختیم و رسیدن به اهدافم یه صلوات بفرست دوست خوبم❤️🥀

من فقط از نظر مالی وقتی می‌دیدم مامانم همش مجبوره قرض کنه دلم می‌گرفت 

و اینکه سختگیری های زیادش، منو کمرو و بدون اعتماد بنفس کرده ترسو کرده

الان متاسفانه گاهی میبینم همون روش رو دارم رو پسرم پیاده میکنم و نگران میشم برای ایندش 

فقط از خدا می‌خوام تو تربیتش کمکم کنه و باید خودمو تغییر بدم می‌دونم اما گاهی از دستم در می‌ره 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁

من توسن خیلی کم 13 ویا 14سالگی بود فهمیدم کی ب کیه.دشمناموشناختم باهرحرف وحدیثی خون گریه کردم .بدنم خسته بود نه تنها دایی هام زده بودنم حرف هاوتهمتهاشونم همیشه بود .امابقران منو تااینجاخدانگه داشت وبه امام حسین قسم چنان تاوان دادن که اونجافهمیدم تکیه گاهی محکم .بهترین و باغیرت ترینم خدا رو فراموش کرده بودم

نفسم قلبم دنیام :پسرم مهدیارم❤❤❤❤❤❤