2777
2789
عنوان

پسر عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 53 پست
ک بگن من اون و میخام اون من و نمیخاد😐 فقر فرهنگی

اون كه داره ازدواج ميكنه چرا بايد اينو بگه؟؟؟؟؟

عجب ادمايي پيدا ميشن😕

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هدفشون از این کار چیه؟ این حرفارو میزنن که چی بشع؟

والا چ بدونم تازگیا فامیلامون رفته بودن خونشون دوباره گفتن ک اره دختره پیام داده ما حتی اسکرین شاتش و داریم بخدا من از وقتی ک خانواده ها مخالفت کردن دیگ طرفش نرفتم

به مامانت بگو زنگ بزنه تهدید کنه بگه اگه باز تکرار کنید کاراتونو میریم شکایت جریان اون اکانتم بگه یکم بترسن 

من لیمووییی  بودم ولی اون هلوییییی دوست داشت . من واسش دریا بودم ولی اون از این تشت قرمز پلاستیکیا دوست داشت 
والا چ بدونم تازگیا فامیلامون رفته بودن خونشون دوباره گفتن ک اره دختره پیام داده ما حتی اسکرین شاتش ...

الان شکایت نکنی فردا پشیمون میشی. اگه به خودت شک نداری شکایت کن تو فامیل هم بگو نمی‌دونم کی این کارو کرده به اسم من بهتون پیغام میده. پدرشو در میارم. 

اگ بدونی چقد استرس میدن بهم شکایتم بچها راس میگن اما نمیتونم 

نه بابا شكايت چيه

زنگ بزن بهشون بگو دست از سرم برداريد من مزاحم خوشبختيتون نيستم كه شما مزاحمم ميشيد

وجدان نداريد؟ دوس داريد يكى اينكارو با ابجيتون بكنه؟

بهشون عذاب وجدان بده 

ازباران مهربانترنداشتيم،بيشتركه باريد؛عين مصيبت شد...محبت بيش ازحد،مصيبت ميشودجانم؛مصيبت...