2777
2789

خب برو اول پیشش بمون تا خوابش ببره. براش جایزه در نظر بگیر. شبای اول پایین تختش بمون بعد کم کم جدا بشو. ببین شما هی کار شوهرتو خراب کردی. وقتی تصمیم میگیری باید تا تهش بری بذار تا صبح اصلا گریه کنه. ماشالا بزرگ ش ه بچه کوچولو نیست که

هی کوتاه میای اونم با گریه به خواسته اش میرسه

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

میشه بیشتر راهنمایی کنی چکار کنم

اول باهاش حرف بزن قبلش بگو تو بزرگ شدی و دیگه باید تو اتاق جدا بخوابی و شروع کرد گریه و زاری بگو تا صبح هم گریه کنی باید بری اگه باز ار وم نشد وعده جایزه ای چیزی بده ولی یبار برای همیشه باید این کارو بکنی چون مطمئنم تا یه ساعتی گریه و فریاد میزنه از پشت در باهاش صحبت کن آروم شه همین بار اول سخته دیگه خیالت راحت میشه بارهای بعد دیگه اینجوری نیست

آره شوهرمم میگه میگه تو منو خراب میکنی پیش بچه

راست میگه. اون میدونه گریه کنه کوتاه میای شده روشش. یه بار محکم باش. به نظرم همین قبل مدرسه ها انجامش بده که تو مدارس باعث حواس پرتیش نشه و شمام هی کوتاه نیای.اگه بناست تا صبحم بیدار بمونه بذار باشه

اول بمون اتاقش تا بخوابه کم کم برو بیرون

دست من و تو نیست اگر عاشقش شدیم.......خیلی حسین زحمت ما را کشیده است.......السَّلامُ عَلیکَ یااَباعَبْدِالله...
آخه عادت هم کرده تا دستمو نگیره نمیخابه

میدونم عزیزم بالاخره باید عادت کنه بره تو اتاق خودش یا نه تازه سن ۸ سال برای پسر اصلا نباید اینقدر وابسته مادرش باشه چون بعدا ترسو و مامانی بار میاد 

راست میگه. اون میدونه گریه کنه کوتاه میای شده روشش. یه بار محکم باش. به نظرم همین قبل مدرسه ها انجام ...

اتاقش که میخابم وقتی خوابش میبره میام اتاق خودمون بعد نصف شب بیدار میشم میبینم عه اومده کنارم خوابیده😩

🌹

اتاقش که میخابم وقتی خوابش میبره میام اتاق خودمون بعد نصف شب بیدار میشم میبینم عه اومده کنارم خوابید ...

خب مجدد دستشو بگیر ببرش اتاقش

منم پسرم میاد پیشم بغل میکنم میبرم رو تختش

آخه عادت هم کرده تا دستمو نگیره نمیخابه

ببین خوابش که باد ببرش تو اتاق دیگه بعد فردا بلند شد و دید که بغلت نخوابیده خودت بهش بگو آفرین مامان که دیشب رفتی و تنها خوابیدی ....دیدی چیزی نشد و از این حرفا که کم کم ذهنش آماده شه

پسرتون چن سالشه؟

سه و نیم. من دوسالش نبود که جداش کردم

شما باید خودتم بخوای. دقیقا مثل از شیر گرفتنه چند شب تحمل کنی تمومه