2777
2789
عنوان

چه جوری به خواهرم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 37 پست

آخه این چشمش دنبال دستمزده بیشتره خواهرمیناهم همون موقع گفتن گفت لازم نیست این حرفا ولی میخوام خواهرمینا دستمزدشم بدن این انگل اینقدر خون منو نخوره منت بذاره 

شکست یتیم است ولی پیروزی هزار پدر دارد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همین خواهرت که براش تیکر بارداری زدی؟

نه خواهر بزرگمه حق مادری داره به گردنم روم نمیشه بهش زنگ بزنم کوچیکش کنم من از این خواهرم ۱۵ سال کوچیکترم 

بنظرم اصلا ب خواهرت نگو بزار هی برا خودش غر بزنه گوش نکن  اصلا یا خوبیای خواهرتو براش بگو .بگو ...

بخدا انقدر خوبی درحقمون کردن شوهرشو خودش این پوله توش گمه ولی میگم آتو دیگه افتاده دستش 

اوووم اینم یه درد بدتر شد که... یه تیکه طلا کوچولو بی ارزش مثلا گوشواره شکسته ای چیزی. بفروشی یواشکی ...

این طلا گذاشته واسم بمونه تنها طلای من حلقمه همین خسیس گلم خسیس 

از الان جمع کنی میتونی تا چند ماه دیگه بدی به شوهرت بگی خواهرم داده خفه اش کنی البته من اگه بودم راستشو به خواهرم میگفتم وخلاص

اگرپیوسته بگی اتفاق بدی خواهد افتاد شانس پیشگو شدن رو پیدا میکنی
بخدا انقدر خوبی درحقمون کردن شوهرشو خودش این پوله توش گمه ولی میگم آتو دیگه افتاده دستش 

خب پس همون خوبیارو روزی هزار بار براش بگو یعنی هر وقت بحث پولو کرو تو دوبرابر بگو جلو چشمات باشه سعی یکم حق ب جانب باشی در مقابل شوهرت اینجور وقتا

از مامانت نمیتونی قرض بگیری بدی به شوهرت

برای سلامتی همسرم و بچه هام و خونه دارشدنمون با دلهای پاکتون لطفا یه صلوات😘😘😘😘
خب پس همون خوبیارو روزی هزار بار براش بگو یعنی هر وقت بحث پولو کرو تو دوبرابر بگو جلو چشمات باشه سعی ...

میگم ولی آدم وقتی نخواد بشنوه نمیشنوه  این همون آدمیه که منه عروس یه ماهه رو خون به جیگر کرد یر یه ماه یارانه ای که دست مامانم مونده بود آخر پولشو ازم گرفت راحت شد هی خواهر این دردش پول نیست خرد کردنه منه 

از مامانت نمیتونی قرض بگیری بدی به شوهرت

مامانم الان سایه اینو با تیر میزنن ده روز پیش کتکم زده بود فرداش یکاره زنگ زده بود به مامانمینا با افتخار گفته بود زدمش مامانم چی کشید اون چند روز خدا میدونه با بابام 

میگم ولی آدم وقتی نخواد بشنوه نمیشنوه  این همون آدمیه که منه عروس یه ماهه رو خون به جیگر کرد یر ...

عزیزم اینجور ک معلوما دوس داره حرصت بده توم سعی کن حرص نخوری  و خیلی عادی برخورد کنی  و اصلا برات مهم نباشه حرفاش شاید بالاخره دست از این رفتاراش برداره .واقعا چرا مردا انقد پرون من خودم مجردم ولی یبار عقد  جداشدم انقد ک مردا پرون ادم میگه قید ازدواجو بزنم راحت