2777
2789
عنوان

ماورا

354 بازدید | 19 پست

دوستان هرکدوم تجربیات معنوی و ماورایی دارین یا از اطرافیان شنیدین

مثل خوابهای معنوی

خواب ائمه

خوابهای صادقه

خواب اموات..

حس ششم..پرواز روح

خواب جن و تجربیات ماورایی

قدرت مدیومی

و....لطفا اگه دوست داشتین ایدی تل.گرام بدین 

به گروه خواب و تجربیات معنوی بیارمتون

اونجا این مطالبو به اشتراک میذاریم

درضمن همه خانم هستن

ممنونم

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام . ببخشید برای من هم آدرس کانال رو بفرستین عضو بشم ..ممنون

🫧ثواب تمام تاپیک ها ، پست های معنوی ، دعا وصلوات هدیه به نیابت  همه ی شهدا مخصوصا شهید سردار قاسم سلیمانی تقدیم به پیشگاه اُمّ الآداب مادر عشق و ادب ،حضرت ام البنین( س) -(او کہ شایسته یِ آن خانه یِ سرمدی شد) « السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ».🫧

متوجه شدم شما اطلاعات خوبی در زمینه ماورا دارید آیا کسیکه تنهاست میتونه چله گوش دادن به سوره بقره رو بگیره و خطری براش نداره یه وقت اگه موکل جادو یا جن عارض و عاشق یا همزاد کافر و قوی باشه آسیبی نمیزنه یه وقت آدمو نمیکشه ممنون میشم اگه راهنمایی کنید🌹

متوجه شدم شما اطلاعات خوبی در زمینه ماورا دارید آیا کسیکه تنهاست میتونه چله گوش دادن به سوره بقره رو ...

سلام نه اصلا و ابداخود قران خصوصا سوره بقره موکلان نورانی قوی داره همونا ازت محافظت میکنند سوره جن با سه بسم الله هرروز و ایت الکرسی و چهارقل قبل خواب بخون برات سپر محافظتی نورانی درست میشه تو دلت بخدا توکل کن عمیقا هیچ اتفاقی هیچ اتفاقی نمیفته...کشتن و این حرفام الکیه اصلا اینطوری نیست این افکارو همونا در ذهنت میندازن ولی قدرت قران و توکل بخدا پودرشون میکنه نهایت کارشون ترس تو ذهنت بندازن همین منم این ترسا رو داشتم هیچی نشد طلسمامم سنگین بودن خیلی 

توی سخت ترین نبرد زندگیم هستم...برای حال دلم دعا کن دوست خوبم 
سلام نه اصلا و ابداخود قران خصوصا سوره بقره موکلان نورانی قوی داره همونا ازت محافظت میکنند سوره جن ب ...

مرسی عزیزم از راهنماییت سوره بقره خود خود معجزه هست من دلمو زدم به دریا و گفتم هرچه بادا باد و یه هفته پیش شروع کردم و منیکه همیشه سنگین بودم الان احساس سبکی خاصی دارم که هر لحظه بابت توفیق خوندن این سوره خدا رو دارم شکر میکنم.. سوره بقره جن عاشق رو هم دفع میکنه؟