2777
2789
کسی نیس ببرتم تنها هم نمیشه😭😭😭خیلی دلم میخواد

با یکی از دوستات برو...اون شهید گمنامه تو اونو نمی شناسی ولی اون خوب دردتو می دونه...

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنم حالم خوب نمیشه شاید برم خوب شم

بهش فکرنکن 

اره خوب میشی بروبگردبایکی که دوسش داری برو

حال کن بخندهرکاری دوست داری بکن

تاحالت خوب بشه

انچه ازسرگذشت شد سرگذشت!!!!!!!!
با یکی از دوستات برو...اون شهید گمنامه تو اونو نمی شناسی ولی اون خوب دردتو می دونه...

به نظرت جوابمو میدهه خیلی حالم بدهه چند ماهه هر کار میکنم خوب نمیشم انگار خونه داره به خوردنم میاد کلافم دارم دیوونه میشم

به نظرت جوابمو میدهه خیلی حالم بدهه چند ماهه هر کار میکنم خوب نمیشم انگار خونه داره به خوردنم میاد ک ...

معلومه ک جوابتو میدن...شهدا کرامات عجیبی دارن...این جور جاها میرم آدم کم اومده ب هیچ وجه تنهایی نرو چون تعداد مردم کمه امنیت نیست.

‏«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که می‌آمدند خطبه‌ٔ عقدشان را می‌خواندم، می‌گفتم خیلی از خانم‌ها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت می‌کنند؛ خیلی خانم‌ها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم می‌کنند؛ دست آن‌هاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»