2777
2789
عنوان

بچه ها من...😓😞😢😔😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 20 پست
هعی ملت ایران همه افسرده شدن

فکر نکنم ملتای دیکه هم از ما بهتر باشن😓😥 کاش امام زمان ظهور میکرد...اونوقت بی عدالتی و بدجنسی دیگه نبود

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ک فکر نمیکنم اینطور باشه 

اونجا آدم کشیو خییییلی چیزای بدتر هست...لاشو بالا نمیارن وگرنه اونا از ما بدبخت ترن...ظاهر دارن اما از درون پوچن

نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩

برات ارزو میکنم که دوست بداری اون چه که باید دوست داشته باشی و فراموش کنی اون چه که باید فراموش کنی 

برات یه دل خوش از خدا میخام و رسیدن به هر آنچه که آشکار و پنهان توی دلت هست

امشب از ته دلم برات دعا میکنم 

اونجا آدم کشیو خییییلی چیزای بدتر هست...لاشو بالا نمیارن وگرنه اونا از ما بدبخت ترن...ظاهر دارن اما ...

بازم فکر نمیکنم اینطور باشه 

حداقل وقتی به اندازه سن الانم اونجا زندگی کردم با اطمینان بیشتری میتونم بگم که اینطور نیس [نقطه]