تسسسنییییم مدیر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 عنوان بچه ها من...😓😞😢😔😔😔😔 | مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 20 پست خییییلی خسته و غمگینم... الانم تو خونه تنهام و دادم میمیرم...اگه برام دعا کنین واقعا ازتون ممنونم نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩 1398/06/17 | 20:01 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لبخندکودکانه عضویت: 1398/06/14 تعداد پست: 2512 منم حالم خرابه.ترجیح میدم توخونه باشم تااینکه توجمع باشم ونگاههای سنگین
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 هعی ملت ایران همه افسرده شدن فکر نکنم ملتای دیکه هم از ما بهتر باشن😓😥 کاش امام زمان ظهور میکرد...اونوقت بی عدالتی و بدجنسی دیگه نبود نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
mitrapilots عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2499 فکر نکنم ملتای دیکه هم از ما بهتر باشن😓😥 کاش امام زمان ظهور میکرد...اونوقت بی عدالتی و بدجنسی دیگه ... من ک فکر نمیکنم اینطور باشه
تسسسنییییم مدیر استارتر عضویت: 1397/07/20 تعداد پست: 16857 من ک فکر نمیکنم اینطور باشه اونجا آدم کشیو خییییلی چیزای بدتر هست...لاشو بالا نمیارن وگرنه اونا از ما بدبخت ترن...ظاهر دارن اما از درون پوچن نسیم را گفتم،اگر حقیقت خورشید را حجابی هست، همیشه در پسِ هر ابر، آفتابی هست، همیشه پشت دیوار های بلندِ نومیدی،امید هستو افق های بی کران روشن🤩
victoriaa عضویت: 1398/02/03 تعداد پست: 8097 برات ارزو میکنم که دوست بداری اون چه که باید دوست داشته باشی و فراموش کنی اون چه که باید فراموش کنی برات یه دل خوش از خدا میخام و رسیدن به هر آنچه که آشکار و پنهان توی دلت هستامشب از ته دلم برات دعا میکنم
mitrapilots عضویت: 1397/09/26 تعداد پست: 2499 اونجا آدم کشیو خییییلی چیزای بدتر هست...لاشو بالا نمیارن وگرنه اونا از ما بدبخت ترن...ظاهر دارن اما ... بازم فکر نمیکنم اینطور باشه حداقل وقتی به اندازه سن الانم اونجا زندگی کردم با اطمینان بیشتری میتونم بگم که اینطور نیس [نقطه]