2777
2789
اگ ی جاباشه ماهی ۸۰۰بدن بیمه هم کنن صبح ساعت ۸ تا۵بعدازظهرباشه بنظرشما خوبه یساعتم استراحت جمعه هاهم ...

خیلی خوبه تو این اوضاع.معمولا دیدم شرایط همین بوده فقط بدون بیمه . شما که بیمه هم میکنن خیلی خوبه

تو بیا و بمان ... 💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فوق خوندم میخواستم برم به مدرسه ها سر بزنم برا تربیت معلمی ولی مشکل منم اینجاست جرات و اعتماد بن ...

سلام 

اول باید بری مدارس غیر انتفاعی 

بعد بی تعارف ببین از درسی که خوندی چیزی بارت هست یا نه ؟اگر بلدی برو چرا نری اما اگر بارت نیست اصلا نرو 

کار هست.ما 

ما طراح و تولید کننده زیور آلات از جنس مس برنج و مقداری هم نقره ایم

در حال پخش و ایجاد نمایندگی فروش در سراسر کشور هستیم.

شرایط دادن نمایندگی این هست که  بعد از انتخاب محصولات از اینستا و کانال و خریداری اونها میتونید در محل مورد نظر خودتون مثل مغازه کانتر یا فروش خانگی اقدام به فروش کنید

قیمتها از طرف ما ( گالری زرستون) تعیین میشه و باید به اون قیمت به فروش برسه

کارها با کیفیت بالا داده میشه و کار شده هست و بسته به تعداد سفارش تا 20 درصد تخفیف به نمایندگان داده میشه و اونها با قیمت بالاتری که گفته میشه از طرف ما فروخته میشود

وظیفه پشتیبانی و تامین جنس به عهده ما هست..

در ص

چی خوندی؟ معلم تاریخ ما همین کار کرد رفت به مدرسه های غیرانتفاعی سر زد اولش همه گفتن نمیخوایم ولی بعدش معلم تاریخ یه مدرسه رفت حج بهش زنگ زدن گفتن واسه یه ماه بیا بعد چون خیلی با بچه ها خوب بود بچه ها به مدیر گفتن و از سال بعد رفت توی اون مدرسه غیرانتفاعی سرکار و بعدا مدرسه های بیشتری رفت

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.