2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سس بشامل و چجوری درست کنم ؟ شیر بدمزش نمیکنه ؟

منم تا قبل اینکه بچشم بنظرم سس بشامل چندش بود

ولی الان بنظرم خوشمزس

https://sarashpazpapion.com/recipe/341/لازانیا

سس بشامل

https://sarashpazpapion.com/recipe/735/سس-بشامل-به-سبک-ایتالیایی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
قارچ ندارم نپزممم :((؟

بپز

گوشتو با پیاز رنده شده قشنگ تفت بده بعد دو الی سه تا گوجه رنده کن بریز روش

جداگانه یکمی ذرت هم آب پز کن

فلفل دلمه های رنگی هم جدا ریز کنوقتی آب گوجه داشت کشیده میشد ومایع به روغن افتاد ادویه هاتو فلفل دلمه را بریز روی گوشت و نمک هم بزن و در نهایت ذرت بخار پز را بریز

طبق دستور بسته. ورقه های لازانیاتو آماده کن

بعد کف ظرف پیرکس کمی سس کچاپ وکمی آب وروغن بریز وورقه لازانیا بچین بعد از سس گوشتت بریز وکمی پنیر چدار روش بپاش( حالا میتونی این بین کنی هم سس سفید بین لایه ها بدی ولی من این کارو انجام نمیدم) لایه آخر رو مایه گوشتی بریز و روش قشنگ با پنیر پیتزا بپوشون و روی پنیر هم کمی فلفل دلمه بپاش وبا آب پاش کمی آب روی پتیر بپاش وروی ظرف را بافویل بپوشون. وچند تا سوراخ ایجاد کن روی فویل ولازانیاتو بذار تو فر اول درجه پایین را روشن کن و وقتی چک کردی دیدی قشنگ لازانیا آبش کشیده شده درجه گرسل فر را روشن کن تا پنیرها طلایی بشه

فقط موقع تفت گوشت روغن خیلی کم بگیر

اگر ورقه لازانیات نیمه آمادست موادتو کمی آبدار بردار

تازه دوست عزیز لازانیا خیلی انواع مختلفی داره که نوع با قارچش یکی از مدل هاش هست

لازانیای سبزیجات

لازانیای مرغ وبادمجون

لازانیای مرغ واسفناج

لازانیای تن ماهی وریحان

لازانیای کلم بروکلی وقارچ( این مدل حتما سس سفید وکمی خامه میخواد)

لازانیای گوشت وقارچ

لازانیای ذرت وگوشت

لازانیای مرغ وکدو

لازانیای مرغ و قارچ

و.....

برا سس بشامل هم 1 ق سر پر آرد گندم را در 25 گرم کره و1 ق روغن مایع تفت بده وبهش کمی نمک وفلفل سیاه و پودر سیر بزن و1 لیوان شیر را ریز ریز بهش اضافه کن وتند تند هم بزن تا گوله نشه آردها

بذار ریزبجوشه درحین جوشیدن چند بار همش بزن تا یکدست بشه سست

میت نی در نهایت 1 ق سوپ خ بهش خامه اضافه کنی