2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ارههه

خب برا ما هم توضیح بدین شاید گره از مشکلی بقیه هم باز بشه چون برامون سواله😊

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
عزیزم من یه دوره اموزشی گذروندم،اگر مایلی باهم صحبت کنیم، ایدی تلگراممم خصوصی بفرستم

باز  گلی به جمال  شما آروم جواب ملتو میدین تاپیک بغلی یه نفر مث اینکه فایل ماه ۸ رو میخواست اینقدر بهش پریدن و ارشاد حتی با خودشون نگفتن شاید بنده خدا نداشته که بخره یا حتی نگفتن بلکم تو دلش گفته بعد که پول دستم اومد پول این یه ماه رو هم میدم کلا فقط ارشادای پوچ میکنن و حس خودبرتربینی دارن

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
باز  گلی به جمال  شما آروم جواب ملتو میدین تاپیک بغلی یه نفر مث اینکه فایل ماه ۸ رو میخواس ...

منم نداشتم دوره رو بخرم الان شده 250 تومن ماهی 

دو ماه و با بدبختی خریدم دوباره ماه سوم نداشتم 

یه کانالی پیدا کردم گف از ماه سه تا نه صد میده ولی اگر نتیجه گرفتی از سایت پرداخت کن اگر نه که هیچی 

منم ماه چهارم پنج میلیون وام بدون سود بدون اینکه بخوام برام جور شد 

الان به هرکی میگم میگه تبلیغ میکنی واسه همین میگم تو پی وی بگم که کسی توهین نکنه

@dore9amirsharifi

از این گرفتم الان تخفیف زده 70 میده اگر بگین از طرف ملیکایین بیشترم تخفیف میده 💋

اااذمنو تگ میکردی بهش میدادم😶

نمیدونستم که شمارو دیدم یادش افتادم؛ ناراحت شدم براش 😔 جای باز کردن گره مشکلش فقط ارشاد میکردن ؛ان شاءالله پیداتون کنه چون عنوان تاپیکتون قانون جذبه شاید چشمش بخوره