2777
2789
عنوان

من ب جاریم چی بگم اخه

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 47 پست

من خواهرم به فاصله ۳ ماه باردار بودیم هروقت میگفتم چی میخوای بزاری میگف شوهرم گفته نگو به کسی میدزدن اسممونو یاد شوهر خواهر عوضیم افتادم مردک خاله زنک 😡

از دریا آموختم هرکس که از حدش گذشت غرقش کنم .
حالا پسر دومت رو بارداری ؟ اگر آره ناراحتیت بجاست ولی اگر نه واقعا خشبحالتون با این سطح دغدغه هاتو ...

باردارم ولی جنسیتش مشخص نیس 

دغدغه نیس برام ولی واقعا حرصم گرفته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اریا و ارین از نظر معنی و شکل مثل همن .اسم پسر منم ارینه .

منم بین ارین و اریا مونده بودم برادر شوهرم گفت ارین خوب نیس اریا قشنگه اریا بزار منم بخاطر اون ارین گذاشتم😂😂😂

اگه حال دلم خوبه،سکوت معجزه کرده.وگرنه خوب میدونم که درد از هر طرف درده.....
چی بگم مثلا

ب نظرم اصلا ب روت نیار اون گذاشته ک تو حرص بخوری واکنش نشون بدی میفهمه موفق شدی.تبریک بگو و بگو فرقی نداره پسرتوهم پسر منه.خوب کردی گذاشتی شاید من بچم دختر شد حداقل ی ارین داشته باشیم

1- قصدش دراوردن حرصت بوده، پس اصلاااا نشون نده که ناراحت شدی

2- آرین و آریا خییییلی شبیه همن، واسه دوتا برادر خوب نیست، تو یه اسم قشنگ تر بذار مثلا آریا و ایلیا 😍

تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن💫
بنڟرتون بگم میزاشتی اریا یبارکی

نه بابا به روی خودت نیار اصلا بگو مبارکه.

چه خوب شد آرین گذاشتی من که کلا منصرف شده بودم‌. بچه میرفت مدرسه نیگفتن آرین ده نفر میگن بله

الهی همتون یک روز آرزوهاتون زندگی کنید.
باردارم ولی جنسیتش مشخص نیس  دغدغه نیس برام ولی واقعا حرصم گرفته

بارداری؟؟؟؟

تو که سه روز پیش تایپیک زدی دعادکنین حانله بشم این ناه ،تازه گفتی ۲۹ ،موعدته 

حالا چطور میگی بارداری الان

خدایا معجزه کن برام 😔
 بارداری؟؟؟؟ تو که سه روز پیش تایپیک زدی دعادکنین حانله بشم این ناه ،تازه گفتی ۲۹ ،موعدته&nbs ...

عزیزم من پریودیم منظم نیس ی ماه دوبار پریود میشم ی بار دوماهی ی بار بخاطر تبلی تخمدان الان بی بی چک میزنم دوخط می افته گزاشتم بعد تعطیلات برم ازمایش بدم ولی الان ۶تا بی بی زدم جوابش مثبت بود