2777
2789
عنوان

کسی میدونه برای 5 میلیون چقدر سود میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 299 بازدید | 30 پست
حسابای پس انداز سود نزدیک ۲۰ دارن

هنوز نریختم به حساب یکی بهم بدهکاره نمیدونم باهاش فرش بخرم یا بزارم بانک

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قوامین پول دارم .۲۰ درصده .برا ۱۰ تومن ۱۶۸ تومن میده 

قوامین مطمئن هستش

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 
هنوز نریختم به حساب یکی بهم بدهکاره نمیدونم باهاش فرش بخرم یا بزارم بانک

بانک ارزش نداره.ارزش پولت میفته. اگر کاری نمیخوای بکنی و فقط میخوای نگه داری، یدونه سکه بخر

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
قوامین مطمئن هستش

اره من چنساله پولم اونجاس .جزو بانکای سپاهه و قراره ادغام بشه و بشه بزرگترین بانک کشور ‌مطمنه پولت اونجا 

ی روز اینجا با دل شکسته رو تخت بیمارستان و خسته از دنیا نوشتم دلم روشنه ❤به زودی منم مادر میشم .👪 وووو الان مامان یه گل دختر بهارییم 🥰🥰همون که امید زندگیه منو باباشه ... دیدید گفتم دلم روشنه🤗😍😍😍😍
اره من چنساله پولم اونجاس .جزو بانکای سپاهه و قراره ادغام بشه و بشه بزرگترین بانک کشور ‌مطمنه پ ...

فکرنکنم دیگه شوهرم بزاره ببرم اونجا تازه حساب بازکردم

بخدا پول تو بانک گزاشتن اشتباهه پول از ارزش میفته بخاطر یه مقدار کم سود با پولت طلا بخری بردی سرمای ...

میدونی هزارتومنم پس انداز ندارم یه وقتاییی واقعا کم میارم

بلند مدت چجوره؟

هر بانکی شرایطش فرق داره.بعضیا میگن باید یکسال پول بخوابه و نمیشه بهش اضافه کرد، بعضی بانکا نه این محدودیتا رو نداره.باید شرایطارو از بانکا بپرسی،من از پارسیان خیلی راضی بودم

من از توراه برگشتی ندارم..به سمت تو سرازیرم همیشه💗.... 🙏الهی شکر🙏
2790
2778
2791
2779
2792