ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکشایشالا که مشکل توهم حل بشه😘
دوبه یک برنج دوپیمانه عدس یک پیمانه حتی اگه بخوای نزری برای هزار نفرم بزاری همینه گوشت روهم چشمی میریزم من ولی شما میتونی نفری دو سه قاشق پر حساب کنی پیاز سرخ شده هم زیاد بریز خیلی خوشمزه میشه
میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
عدس رو معمولا نصف پلو میریزن، ولی به نظر من اونجوری کم عدس میشه، من ۳ پ برنج، ۲ پ عدس میریزم. برای گوشتم اگه چرخی هست و میخوای قلقلی کنی نفری حدود ۵۰ گرم، اگه غذای نذریه. برای مهمونی خونه خودت بیشتر بریز و گرنه کم میشه.
منم اینجوری ام ولی خالا که میخوام زیاد درست کنم بابد بدونم ....
چه جالب حالا من مادرم طوری بهم یاد داده که همه چیز رو حتی آش و فسنجون وماکارانی روهم نفری میتونم حساب کنم که همیشه دعاش میکنم خیلی خوبه اینجوری اگه بخوای واسه صد نفرم بزاری دیگه نگرانی نداری همیشه هم طعمش خوب میشه مثل همیشه میشه
میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
ینی پیمانه عدس نصف بدنج؟ مثلا ده پیمانه برنج ۵ تا عدس؟ چقدر گوشت؟ اینش مهمه عاقا .... پیاز داغ و کش ...
ببین مثلا شما برای یه بشقاب برنج که برای خودت میکشی چند قاشق گوشت میریزی که خوب پر ملات میشه همونو حساب کن دیگه مثلا گوشت چرخ کرده رو برا ده نفر به نظر من ۲۵ تا ۳۰ قاشق گوشت حساب کن کشمش هم میتونی همین جوری قاشقی حساب کنی
میشه برای سلامتی وبه موقع اومدن توراهیم یه صلوات بفرستین ممنونم 🙏🙏🙏
پیاز داغ زیاد بریز. سرخ کن، موقع دم لایه لایه، توی هر لایا یه ذره پخش کن روی پلو. کشمش سرخ کن موقع دم یه کم بزار توی پلو، تا مزه اش در بیاد، بقیه اش برای تزئین