2777
2789
عنوان

عذاب وجدان دارم درحدمرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 40 پست

یبارباهمون ماشین محکم بزن توسرِ خودت.

#شاید#‍  #آروم#‍  #شی#‍ 

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙
خب پس یک مقدار عذاب وجدان برات خوبه تا دفعه بعد خودت رو بتونی بیشتر کنترل کنی خدای نکرده ممکن بود ا ...

من همیشه خودموکنترل میکنم البته امروزم یکم بی روحیه بودم 

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم پسرم الان بزرگه ده سالش کوچیک بود دوسالش بود رفت خونه عموش یه فحش بد یاد گرفت اومد تو خونه تکرار کرد وای یه لحظه کنترلمو از دست دادم دستش گرفتم بالا شعله اجاق فقط بترسونمش تکرار نکنه پوست دستش نازک بود با لا گرفته بودم دستش نمی دونم چی شد با گرماش دسته بچه سوخت تاول زد وای اینقدر گریه کردم دلم میخواست خودمو بکشم هنوزم بعدهشت سال بعضی وقتا یادش میوفتم دلم اتیش میگیره 

اینو ببین من تا حالا هزار بار درست کردم و چسبش زدم بازم خراب میکنه 

یبار دوبار نبودک ۲۰دفع خراب کرد تو ۵دقیقه منم هی درست کردم دیگه کلافم کرد

کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
من همیشه خودموکنترل میکنم البته امروزم یکم بی روحیه بودم 

دور از جون اتفاق یکبار می افته 

دیگه مادرشدیم باید صبرمون زیاد باشه حق اولاد به گردن پدرومادر خیلی بیشتر از حق پدرومادر هست 

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
درکت میکنم منم پسرم الان بزرگه ده سالش کوچیک بود دوسالش بود رفت خونه عموش یه فحش بد یاد گرفت اومد تو ...

واقعا سخته عذاب وجدانش 

یبار دوبار نبودک ۲۰دفع خراب کرد تو ۵دقیقه منم هی درست کردم دیگه کلافم کرد

من میگم هزار بار خوابش میکنه یه بار میگه به قول خودش چبس بزن یه بار میگه چسبشو بکن

وزن اولیه ۷۶ وزن الان ۶۵.۵ وزن هدف ۶۰
من میگم هزار بار خوابش میکنه یه بار میگه به قول خودش چبس بزن یه بار میگه چسبشو بکن

اخی