2777
2789
الان میخورنت😂😂😂

دقیقا

خیلی به این جمله روانشناس فکر میکنم که میگفت باور کنید اینایی که میان پیش من و ازم مشاوره میخوان مشکل ندارن اطرافیانشون هستن که مشکل دارن و من واقعا متاسف میشم و درمونده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی مشنگ کلا تو رفتارش و حرف زدنش با دیگران دقت نمیکنه .قصد ناراحت کردن کسی نداره ولی بد حرف میزنه ...

بابا خدا تو شکر کن بیچاره قصدی نداره و سادست والا ماله ما قصدشم داره کرمشم میریزه آخرشم مظلوم نماییشو میکنه .

اره واقعا مادرشوهرت اسکوله ک پسر زایده ک تو بشی عروسش

اخه کی به بچه 20 روزه که گریه میکنه میگه خفه شو یا ساکت باش؟؟؟یا بگه کثافت؟؟؟؟؟؟این اگ اسکول نی پس چیه؟؟؟

بابا خدا تو شکر کن بیچاره قصدی نداره و سادست والا ماله ما قصدشم داره کرمشم میریزه آخرشم مظلوم نماییش ...

خخخخخخخخخخ   بزنش .من مادرشوهرمو دوس دارم فقط لامصب بلد نیست درست رفتار کنه درست حرف بزنه دست خودش نیس بلد نیست .

معمولن مادرهای ایرانی تا زمان عقد یادشون نیست پسر دارن از 5 دقیقه بعد از عقد پسرشووون کلن دیگه جوون خودشونو دختراشون بند میشه به پسرشون انگار عقد پسره در واقع زایمانه .این هم از بی فرهنگی و شعور کم و آموزش ندیدست وگرنه هر مادری میدونه بچه ای که بدنیا آورده قرار زندگیه مستقلی داشته باشه منتها ایرانیها احساسشون به بچه همون احساس برده قرون وسطاعه اینه که این رفتارا و آزارها تو کاراشون پیش میاد

اخه کی به بچه 20 روزه که گریه میکنه میگه خفه شو یا ساکت باش؟؟؟یا بگه کثافت؟؟؟؟؟؟این اگ اسکول نی پس چ ...

این بیشعوره عزیزم😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
نه خیلی هم جوونه .وااااا مگه درست حرف زدن توان میخوا؟؟؟؟

بله شاید عضلات و سلولهای مغزیش شُل شدگی گرفته باشه😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
اخه کی به بچه 20 روزه که گریه میکنه میگه خفه شو یا ساکت باش؟؟؟یا بگه کثافت؟؟؟؟؟؟این اگ اسکول نی پس چ ...

مادر بزرگ منم (مادرِ بابام) دقیقا اینجوری بود من که نوزاد بودم گریه میکردم به مامانم میگفت این توله سگو خفه کن!!! اینقدر بلاها سر مادر بیچارم آورد اون زن مامانم الان برام تعریف میکنه اذیتاشو هرچند بعضیاشو خودم به چشم دیدم حتی الانم که مرده یه دختر بدتر از خودش (عمه ام) گذاشته واسه ما یادگار!!!

اینکه هیچکس شبیه حرفاش نیست به کنار....چرا هیچکس شبیه عکساش نیست؟!😕
مادر بزرگ منم (مادرِ بابام) دقیقا اینجوری بود من که نوزاد بودم گریه میکردم به مامانم میگفت این توله ...

اخی عزیزم چقدر واقعا بده .منم بچم بزرگ بشه براش تعریف میکنم  که بشناسه اطرافشو دیگه ادای مهربونا در نیارن