2777
2789
عنوان

چجوری به شوهرتون گفتین باردارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6358 بازدید | 47 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از دسشویی با بی بی چک نجس پریدم بیرون و هی بهش میگفتم بوسش کن یالا اوغش گرفته بود عین ... نگاه میکر ...

واییی

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

چندین سال قبل ،   ک سنم خیلی کمتر بود  و بی تجربه بودم 

از یکی از آشناها ، همین سوال رو پرسیدم

با بی ادبی و بی پروایی هر چه تمام تر ،  توی جمع ، برگشت گفت ؛  شوهرم خودش میدونست دیگه !!!!😐😐😐

اونجا به خودم قول دادم ، دیگه هیچ وقت  از هیچ کس  این سوال رو نپرسم ....

تجربه# طوری

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ببین برو یه کیک بخر بعدش بگو روش بنویسن بابا جون من دارم میام.بعدش شب بده شوهرت کلی سوپرایز میشه

بابا مردا خیلی بی احساستر از این حرفان

لطف میکنی برای شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستی😘😘
ببین برو یه کیک بخر بعدش بگو روش بنویسن بابا جون من دارم میام.بعدش شب بده شوهرت کلی سوپرایز میشه

من تازه نامزد کردم هنوز عقدم نکردم فک کن اینوسط حامله هم بشم 😅😅😅

یک دختر شجاع، یک مبارز واقعی با تعداد دفعات شکست هاش سنجیده نمی شه، بلکه با تعداد دفعاتی که دوباره شروع می کنه سنجیده می شه . من یک دختر تکواندوکارم و به تکواندوکار بودنم افتخار میکنم 💚
شوهرت چیکار کرد عکسالعملش چی بود تو وقتی دیدی بی بی چک مثیت شد چه عکسالعملی داشتی

من بعد از یک سال و هفت ماه اقدام باردار شدم

خونه مامانم بودیم

وقتی مثبت شد ضربان قلبم زیاد شد دستم میلرزید شدید

اولش به مامانم گفتم گل از گلش شکفت

شوهرم اول متوجه نشد

بعد تعجب ناباوری و خوشحالی همش قاطی شد

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

پشت در دستشویی هی گفت نفس چی شد پس بعدم که بی‌بی چکو نشونش دادم متوجه نشد دو خط یعنی چی 😅 گفتم منفیه دیگه باید یه خط میشد بعد دیدم تو ذوقش خورد بهش اصل ماجرارو گفتم

😎🤔

اول رفتیم آزمایش دادم

بعدخودم زودتر زنگ زدم نتیجه ش رو پرسیدم

به شوهرم زنگ زدم گفتم برو جواب آزمایشمو بگیر

چون چند دفعه قبلش پیش اومده بود که پریم دور شده بود و باردار نبودم ایندفعه هم فک کرد جواب منفیه...هی سربسرش میزاشتم و اون باورش نمیشد میگفت بررررررو داری اذیتم میکنی

تا ۳ماه بعدش توقع داشت پریود بشم

الان ۶ماهمه

دیگه باور کرده😂😂😂😂

دوستتون دارم 💕

من زنگ زدم گفتم یه بی بی چک بخر بیار مثبت بود گفت وای راست میگی نوکرتم الان اومدم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
خب توام واسه اینده میخواستی استاد    

😬😀

یک دختر شجاع، یک مبارز واقعی با تعداد دفعات شکست هاش سنجیده نمی شه، بلکه با تعداد دفعاتی که دوباره شروع می کنه سنجیده می شه . من یک دختر تکواندوکارم و به تکواندوکار بودنم افتخار میکنم 💚
پشت در دستشویی هی گفت نفس چی شد پس بعدم که بی‌بی چکو نشونش دادم متوجه نشد دو خط یعنی چی 😅 گفتم منفی ...

عکس العملش چی بود