2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب محبت کلامی هم خیلی تاثیر داره امتحان کن مردا این موقع فقط به محبت و عشق ورزیدن اروم میشن

یه خورده تکراری میشه به نظرم دیشب خیلی محبت آمیز حرف زدیم زده میشه مدام بخوام بگم

خدا یاور تنها ترین تنهایان است
بهش گفتم باهام حرف بزن درد و دل کن گفت نمیخوام ناراحتت کنم

این یعنی دلم میخواد حرف بزنم

پای حرفم باش

با ملایمت ارومش کن 

بگو عزیزم

من گوش میدم 

اگه دوس داشتی حرف بزنی من هستم

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

بهش گفتم باهام حرف بزن درد و دل کن گفت نمیخوام ناراحتت کنم

نباید مستقیم بگی بیا حرف بزن که! خخخ

نباید پا پیچ بشی

همین جوری نرم نرم باهاش حرف بزن بذار از هر جا می خواد حرف بزنه لزوما از موضوع خاصی می تونه نباشه

یه خورده تکراری میشه به نظرم دیشب خیلی محبت آمیز حرف زدیم زده میشه مدام بخوام بگم

نه اتفاقا کسی از محبت زده نمیشه 

محبت عمق رابطه رو بیشتر میکنه

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

عشفمه

همینا رو امتحان کن 

اگه همشهری هستین فردا بکشونش بیرون یکم حال و هواش عوض شه