2777
2789
عنوان

عشق هیئتی

202 بازدید | 15 پست

چند ساله که به عشق یک اقای ۳۴~۳۵ میرم دنبال یک هیئت که این اقارو ببینم... ادم جامعه دیده و تو اجتماعی هستم.. دورم پر از مرد، پسر با شخصیت های خوبه

اما خیلی ازون اقا خوشم میاد تو هییت و هییت هم برا خودشونه... تا الان تو هییت بودم که فقط ببینمش😭😭😭

کاش میشذ شماره شو گیر میووردم.... امروز از قصد بهش چشم دوختم پرو پرو جلوش.... بارها چشم تو چشم شدیم اما سرش رو مینداخت پایین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما ۲۶ مرداد شوهر نداشتی و در حال اشنایی بودی . چطور تو تاپیکای بعدت در حال زندگی مشترک بودی ؟ بعدش گفتی شوهرم زشته و دارم طلاق میگیرم . حالام که عاشق شدی

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

🥺کار دله دگ چیکار کنم... میخای گزارش بزن 😐

عزیزم هیئت امام حسین برا این کارا نیس.اون مرد حتما زن و زندکی داره به عشق امام حسین زنشو تا یک شب تنها گذاشته نه اینکه بخواد بیاد و دم به دم شما بده.اگه ازدواج کردی بیخیال شو

خدایا ممنونم بهم بچه های سالم دادی خدای خوبم مرسی که مث همیشه چشمتو رو تمامممم بدی هام بستی و خواستمو برآورده کردی...من دیگه فقط مامان پریا نیستم من الان مامان پریا و علی هستم❤❤❤
شما ۲۶ مرداد شوهر نداشتی و در حال اشنایی بودی . چطور تو تاپیکای بعدت در حال زندگی مشترک بودی ؟ بعدش ...

لابد اکانتتون دست دو نفره 😐😐

الان رفتی تاپیک های منو خوندی و فهمیدی من متاهلم  ؟؟؟چه سرعت عملی😁

نه نخوندم بخدا فقط زدم رو کاربرتون عنوان چندتا از تاپیکا نوشته بودین شوهرم😑ببخشید قصد جسارت نداشتم

یعنی از اول زفتی تاپیکهای منو خوندی ؟؟

وقتی موضوعی کمی مشکوک باشه حتما اینکارو میکنم .

این تاپیک هم به نظرم یه جوری بود 🤔

گویا استارتر جان فکر شم نمیکرد دستش رو بشه 🤔

نه# به سرکار گذاشتن 

گاهی با خود می اندیشم آیا آقا منتظر ۳۱۳ یار است یا ۳۱۳ مادر که برایش سرباز تربیت کنند؟ و هر بار به خودم میگویم تربیت چه قدر کار دشواری است😔😔
گویا استارتر جان فکر شم نمیکرد دستش رو بشه 🤔 نه# به سرکار گذاشتن  

اشتباه نکن . الان وقت اینه که بگه اکانتم دست خواهرم با دوستم یا دختر خاله م و ... هست . دو تا ادم مختلف درد دل میکنیم برا همین فرق داره تاپیکا

2790
2778
2791
2779
2792