2777
2789
عنوان

روزی بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 26 پست
بچه ما ک خیلی پرروزی بود. در عرض حامله شدن و دنیا اومدنش. خونه خریدیم. شوهرم حقوقش دوبرابر شد.....

بله بچه ماهم که به دنیا اومد ۸۰ هزارتومن اومد رو حقوق شوهرم😑 پول یه بسته پوشک

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو شوهرم روزی ۱۰تا ۱۲ساعت کارمیکنیم همش حرف مفته

سه تا بچه دارم از پس خرجشون برمیاییم ولی محاله ادم بشینه بیکار تو خونه بگه بچه روزیشو میاره😐😐😐😐

کدوم بچه هفته ای سه تا شیرخشک و ۴تا پوشک با خودش میاره😐

هزینه ی کلاس های فوق برنامه ی بچه ها وقتی بزرگتر میشن چی😐

با همین رویه خیلی از بجه ها بدبخت شدن و زباله گرد و کودک کار و ...

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!

بله برای ما ک اینجور بود من ک ازدواج کردم شوهرم میگفت هر چی بدست آوردم برکت ازدواج با تو بود بچمون ک دنیا اومد دوبله سوبله شد واقعا روزیشو خیلی بیستر از خودش آورد

دقیقا از وقتی حامله شدم خیلی کار و کاسبی شوهرم رونق پیدا کرد ماشینشو عوض کرد  ماشین کارشو عوض کرد کارش کمتر شد پولش بیشتر شد

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
با همین رویه خیلی از بجه ها بدبخت شدن و زباله گرد

یکی از اشناهامون روابطش با شوهرش سرد شد

جای راه حل بهش گفتن بچه بیار

بچه اورد

طلاق گرفت

بچه رو یه ترفندی از پدر دزدید ... در واقع به پدر بچه دوباره نزدیک شد گولش زد که میخواد برگرده و برنامه سفر به دبی ریخت اجازه بردن بچه رو گزفت ‌و قاچاقی از ایران رفت 

الان المان هست

بچه اواره شد

پدرش زن گرفت

بچه بزرگ شده زنگ زد به پدرش .زن باباش جواب داد این مرد پدر بچه منِ نه تو ...

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

بچه ها مرسی، نظراتون و خوندم 💓😍💓

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد
یکی از اشناهامون روابطش با شوهرش سرد شد جای راه حل بهش گفتن بچه بیار بچه اورد طلاق گرفت بچه رو ی ...

الهی چ غم انگیز واقعا 

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

میشه درخواستمو قبول کنید

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.