mersaaaa مدیر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1826 عنوان خیلی زشت شدم | مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 20 پست موهامو کوتاه کردم اینقد زشت شدم خدا لعنت کنه ارایشگررو اصلا اون مدلی ک نشون دادم نیستش خیلی بد شدم خودشم اندازش یکم بالاتر از گردنمه خیلی پشیمونم ای کاش مرده بودم نمیرفتم ارایشگا حالا چی کا کنم زودتر بلند بشه ماماتم هی میگه بی مزه بهم 1398/06/16 | 19:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mersaaaa مدیر استارتر عضویت: 1398/05/09 تعداد پست: 1826 آدممیره آرایشگاه واسه نوک گیری مو یهو میبینی موهات شده تا گردنت من یه بار رفتم آرایشگاه گفتم میخوا ... فقط ب فکر جیب خودشونن خواهر من موهاش بلند بود رفته بود ارایشگر گفته بود حیفه کوتاه نکن ارایشگر من الکی هرچی میگفتم میگف خیای بت میاد
patrix عضویت: 1396/05/28 تعداد پست: 2838 منم هفته پیش کوتاه کردم اما نه خیلی آرایشگر اول نشون خودم میداد بعد کوتاه میکرد خیلی خوب شد پایین موهام خیلی داغون بود از شرشون راحت شدم زندگی زیباست ...
patrix عضویت: 1396/05/28 تعداد پست: 2838 فقط ب فکر جیب خودشونن خواهر من موهاش بلند بود رفته بود ارایشگر گفته بود حیفه کوتاه نکن ارایشگ ... حالا غصه نخور بلند میشه ی مدتم بگذره دستت میاد چطوری درستش کنی که بهت بیاد زندگی زیباست ...
missatii70 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 1783 فقط ب فکر جیب خودشونن خواهر من موهاش بلند بود رفته بود ارایشگر گفته بود حیفه کوتاه نکن ارایشگ ... اشتباهه آدم بره آرایشگاه مو کوتاه کنه دختر خاله خودم توی کار کوتاهیه خواهرش موهاش بلند بود گفتم یکم واسم کوتاه کن واسم وقتی تموم شد موهاش کاملا مردونه و کوتاه شده بود شوهرش از در اومد گفت وای چرا انقدر کوتاه کردی موهاتو آدمهایی که هیچوقت حوصله ندارند، بیشتر از همه انتظار کشیدهاند و چه سخت میگذرند روزهای انتظار...