2821
2789
عنوان

دلم گرفته ....😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 50 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خواهر من يكي از فيلسوف هاي يوناني شايد ارسطو ميگن اگه غم وغصه دنيا را يك كاسه كرده بين مردم به نسبت ...

چه جالب ...!

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
منم خیلی دلم گرفته یک ماه ک دلم واقعا گرفته 

🙁🙁🙁🙁

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
ميترا خانم درد دل كنم گريه بي اختيار مي كنين.اما من به غم خيلي ها بي اختيار گريه كردم خيلي زياد

خوشا آنان که در گهواره مردند ....که بویی از غم دنیا نبردند

من و دوستام همه اینطورییم روزای تکراری و خسته کننده-_-

امیدوار بودم بقیه اینطور نیستن.. .

كاش...اما اسب اومده زيرم كنه راهشو چپ كرده در دريا دو نفر بوديم اون رفت من ماندم و....

مشکل شما چیه؟اگه دوست داریم بگین

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز