2777
2789
عنوان

معجزه😞

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 32 پست
مشکل گوارش یا عفونت گلو هم باعث بوی بد دهان میشه برو پیش گوش و حلق بینی و گوارش

جفتشو رفتم😕😕

گوارش ک ازمایش واینا نوشت چیزی نبود تو ازمایشمو با ی مترونیدازول سروته قضیه رو هم اورد

گوش حلق بینیم رفتم سنگ لوزه اینا گف نداری

ینی جایی نمونده ک نرفته باشم

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم من اینطوری بودم سالها عذاب کشیدم،هرچی دکتر میرفتم بی فایده بود،دندونام سالم بود،میکروب معده نداشتم،سینوزیتهام مشکلی نداشت یعنی همه چی رو بررسی کردم و هیچ راه حلی پیدا نکردم،تااینکه رفتم یه پزشک طب سنتی گفت مشکل از کبدته که باعث میشه دستگاه گوارشت خوب کارنکنه ویبوست بگیری و بوی بد غذاهای هضم شده ولی دفع نشده بزنه بالاو باعث بوی بد دهنت بشه،من از اون روز کلی تونت دنبال درمان رفع مشکل کبد گشتم و در نهایت تصمیم گرفتم هرروز صبح ۱ساعت قبل صبحانه خاکشیر دم کنم وبا کاسنی وشاطره بخورم وخداروهزاربارشکر عذاب ۲۰سالم ۷ماهه تموم شده

خدایا نگاهم به دستان توست،به اندازه بزرگیت آرزومیکنم ....
اره فیتنس .کلی عرق میریزم ک سموم بدن مثلا دفع شه فرقی ندیدم توخودم

پیلاتس بروحتما نتیجشو میبینی تو ی ماه.چون دم و باز دم داره واسه معده خیلی خوبه.

دکتر حلق و گوش رفتی،احتمالا عفونت باشه.

ی خانومی تو نی نی سایت میگفت ده ورق قرص چرک خشک کن خورده خوب شده  روش صحیحی نیست

خوردم😕😕حل شد با قطع قرص حدود 2هفته بعدش مشکلم با شدت بیشتربرگشت

احتمالا اون فرد هم تازه از قطع قرصش گذشته بوده ک پیام داده وگرنه من هرررکیو دیدم این مشکلو داشت بعد ی مدت برگشته...

احتمال زیاد چیزی توی گلوت گیر کرده بهش میگن تُل ، باید بری پیش یک تلگیر براحتی درش میارن  باقیم ...

فقط این موردو انجام ندادم خداکنه همین باشه😍

عزیزم من اینطوری بودم سالها عذاب کشیدم،هرچی دکتر میرفتم بی فایده بود،دندونام سالم بود،میکروب معده ند ...

وای واقعا؟؟؟؟ خداررروشکر

واقعا عذابه عذاب.حتی بهونه بچمو کردم ک سرکارنرم دیگه

ینی هیچی دیگه بجز خاکشیراینااستفاده نکردی؟؟؟

پیلاتس بروحتما نتیجشو میبینی تو ی ماه.چون دم و باز دم داره واسه معده خیلی خوبه. دکتر حلق و گوش رفتی ...

ممنون

اره عزیز گف سنگ لوزه وسینوزیت نداری

وای واقعا؟؟؟؟ خداررروشکر واقعا عذابه عذاب.حتی بهونه بچمو کردم ک سرکارنرم دیگه ینی هیچی دیگه بجز ...

آره واقعا عذابه،من الان گاهی اوقات همسرم میگه خیلی وقته دیگه دهنت بوی بد نداره باخودم میگم بنده خدا چقدر اذیت می‌شده وحتی یه بارم به روم نمی‌آورده خداروشکر راحت شدم،آره عزیزم من هر روز صبح ۱قاشق غذاخوری بادولیوان آب میذارم سرگاز چند دقیقه که قل خورد برمیدارم کمی کاسنی وشاطره میریزم روش میخورم برامن که عین معجزه بودان شاء الله برای شماهم همینطور باشه اگه نتیجه گرفتی حتما خبرشو بهم بده

آره واقعا عذابه،من الان گاهی اوقات همسرم میگه خیلی وقته دیگه دهنت بوی بد نداره باخودم میگم بنده خدا ...

وای ازتصوراینکه برامنم نتیجه بده اشکم دراومد😞😞

شوهرمنم ب روم نمیاره خودم ک متوجه میسم بمیرم براش ک ی زنی گیرش اومده ک تابحال حتی یبارم فیس تو فیسش صحبت نکرده و ازارزوهاو ایندشون نگفته حتی ی قربون صدقه ی  از نزدیکشم نرفته شبا پشت بهش میخوابه....

وای حتماحتمااا ازفردا شروع میکنم😍😍😍حدود چندروز ازشزوع متوجه تغییرات شدی؟؟

واینکه دکترای سنتی بم گفتن کبدت گرمه معدت سرده.کانس واین ترکیبات مضرنیس برا سردی معده؟

وای ازتصوراینکه برامنم نتیجه بده اشکم دراومد😞😞 شوهرمنم ب روم نمیاره خودم ک متوجه میسم بمیرم براش ...

می‌دونم چقدر سخته ،ان شاء الله نتیجه میگیری،والا من انقدر ناامید بودم که هرچیزی رو امتحان میکردم تاخوب شم این روشم یک ماهی انجام دادم ولی خودم متوجه نشدم از کی رفع شد که یه روز شوهرم بهم گفت خیلی وقته دهنت بوی بد نداره،ازاون به بعد مصمم شدم نزدیک ۴ماه خوردم الآنم هنوز گاهی اوقات میخورم آخه میترسم برگرده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز