2777
2789
عنوان

کنکور

| مشاهده متن کامل بحث + 203 بازدید | 23 پست
 بسلامتی عزیزم گرافیک هستم ان شالله هممون قبولیم با رتبه خوب

ایشالا

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

باور کن اصن خواب ندارم این دوشب حداقل بگن چه ساعتیم خوبه الاف شدیم اصن فنیا رو حساب نمیکنن

من دیر خابم میره از فکرش ساعت ۳خابیدم دیشب ساعت ۸بلند شدم سایت چک کردم الانم بیحال افتادم یه گوشه .راستی امتحان سراسری دادای؟؟

من دیر خابم میره از فکرش ساعت ۳خابیدم دیشب ساعت ۸بلند شدم سایت چک کردم الانم بیحال افتادم یه گوشه .ر ...

سراسری منظورت تجربی وایناس؟

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉
نه گلم کنکور سراسری هنر

نه فقط همین رشته خودم

2790
2778
2791
2779
2792