2777
2789
شوهرت چیزی نمیگه گلم؟ باردارشدی و بچه هات دنیا اومدن بدتر نشدی؟ مهمون میاد خودت پذیرایی میکنی؟ 

نه بابا چی بگه...بیخود کرده حرفی بزنه...ب اون یا بقیه چ ربطی داره...خیلی استرس داری عزیزم اصلا نگران نباش...مطمئن باش از پس همه چیز بر میای ب شرط اینکه مثبت اندیش باشی..من خودم ب تنهایی بدون اینکه هیچ کس بهم کمکی کنه تو غربت دو تا بچه بزرگ کردم ک فاصله سنیشون کمتر از دو ساله...اصلا نگران نباش 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه بابا چی بگه...بیخود کرده حرفی بزنه...ب اون یا بقیه چ ربطی داره...خیلی استرس داری عزیزم اصلا نگران ...

ممنون گلم همیشه میگم پسری با این مشکلم سمت من نمیاد، بعد بارداری بدتر که نشدی؟ 

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتما...
5. نذار قند خونت بیفته و خیلی گرسنت بشه چون لرزشو زیاد میکنه و همیشه یه میان وعده یا شیرینی باهات با ...

ممنون فقط تقویت عضلات دستا چطور انجام بدم؟ 

اصلا بهش فکر نکن.  بزرگترین دشمن لرزش توجه نکردن بهشه. نه هیچ تغییری نکرد. من فقط قندم ک میفته زیاد میشه. باورت میشه من بعد هشت سال هنوز همسرم نفهمیده! چون رو کنترلش خیلی کار کردم

اصلا بهش فکر نکن.  بزرگترین دشمن لرزش توجه نکردن بهشه. نه هیچ تغییری نکرد. من فقط قندم ک میفته ...

ممنونم عزیزم

ممنون فقط تقویت عضلات دستا چطور انجام بدم؟ 

یه توپ بگیر بهش ضربه بزن.  یا یه طناب کشی به جایی ببند و با دستت بکشش.  رو دو تا دستت شنا برو. فقط اولاش شاید بعد خستگی لرزشت بیشتر بشه ولی اگر مداوم انجام بدی کنترل میشه

نه بابا چی بگه...بیخود کرده حرفی بزنه...ب اون یا بقیه چ ربطی داره...خیلی استرس داری عزیزم اصلا نگران ...

بعد بارداری بدتر نشدی؟ 

وا چ حرفیه عزیزم...یه لرزش ناقابله فقط!!!خودم حس میکنم بیشتر شده اما مواقع ریلکسی خیلی کمه...اما وقت هیجان و استرس و عصبانیت خیلی شدید میشه 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز