2777
2789
عنوان

امروز یه چی دیدم شاخم دراومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2304 بازدید | 109 پست

تا اینجاش ک نباید قضاوت شه 🙁 بقیش

من ترس از دست دادن ندارم💜، خیال دل پس دادن ندارم💜، محاله وقتی از خدا یچیزی میخوام💜، نگفته باشم اسمتو کنارش یبارم 💜کاش همه ی آرزوها برآورده میشد... مثل تو ک زیباترین آرزوی منی 💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلاصه امروز دیدم یه دختر ۳_۴ ساله همراهش بود بهش میگفت طود بیا مامان ، و دفترچه نیروخای مسلح هم تو د ...

شاید اصلا خودش وارد نظام شده بود

شاید توبه کرده بود

اینم چیزیه اخه

مهرسام مامان خیلی دوست دارم                                         خواص سوره های قرآن برای کسانی که حاجت دارند
خلاصه امروز دیدم یه دختر ۳_۴ ساله همراهش بود بهش میگفت طود بیا مامان ، و دفترچه نیروخای مسلح هم تو د ...

😐😐😐😐😐

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

مثلا نظامیا کین که خیلی مثلا تو راهن  همشون مثل همند این مردا

برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان صلوات💚        وتوکل علی الله وکفی بالله وکیلا🙏🤍

اسی بااین چیزای ساده شاخ درمیاری ادم احساس میکنه بعد سی سال تازه از خونت رفتی بیرون😐

توان ما به اندازه ی امکانات در دست ما نیست،توان ما به اندازه ی اتصال ما با خداست🍂شهید عبدالله میثمی

چه ربطی داره

منم قرتیم

دفترچه ارتش‌دارم

از طریق مادرشوهرم تازه بیمه شدم

بیمه نیروهای مسلح هستم الان

شوهرمم بساز بفروش

مادرشوهرمم خودش نظامی فوق قرتی

بنظرم خیلی بی ربط بود

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

خب دوستت زرنگ بوده اول یه پول و پله ای دست و پا کرده لابد نظامیه هم به هوای ماشین و پولش اومده گرفتتش 

No Reply

قضاوت# 🚫

گناه_کسی_رو_نشوریم☺#  

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی