2821
2789

دوستان یک ختم قران گذاشتیم برای همه حاجت دارها....هرچی میخواد باشه....به نیت سیدالشهدا تا پایان روز عاشورا میخواییم تموم کنیم ختم قران را...دوستانی که حاجت دارن بیان...جزء 1و2و3و6و7و17و18و20و21و22و23و24و25و 30 را نی نی سایتی های گل برداشتن تو تاپیکم قبلم ولی بقیه اش مونده...دوستانی که حاجت دارن بیاین...انشا... همه در ثوابش سهیم باشن و بهره ببرن...اجرتون هم با سیدالشهدا

سلام چله آیت الله حق شناس یک مجموعه اعمال عبادی فردی است که شامل ۴۰روز  زیارت عاشورا و دعا ونمازهدیه و نماز زیارت ....پشت سرهم هست که منجر به حاجت روائی قطعی است و کلید حل مشکلات بخت گشائی ازدواج مشکلات خانوادگی روحی روانی شفاو...است این عمل قابل نیابت هست اگه نائب خواستین بنده در خدمتم بنده واعظ مجالس زنانه ام

سلام چله آیت الله حق شناس یک مجموعه اعمال عبادی فردی است که شامل ۴۰روز  زیارت عاشورا و دعا ونما ...

عزیزم به نظر من کسی که خودش نخونه و سعی نکنه تو اون چهل روز خودش را به خدا نزدیک کنه به حاجتش نمیرسه...البته این نظره منه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه خواهرم .یچه داشتن .مریض بودن .و...

خوب عزیزم اونی که میخواد از خدا حاجت بگیره باید یک زمانی هم برای تهذیب نفس و  خواندنش بزاره....فکر کنم اصل خواندن دعا همون تهذیب نفس باشه که طرف باید تلاش کنه بهش برسه وگرنه خوندن یک سری ادعیه چه سودی برای خدا داره...خدا میخواد با این کارش بندش به خداش نزدیک بشه برای همین هست که یک سری مصائب براش پیش میاره...

خوب عزیزم اونی که میخواد از خدا حاجت بگیره باید یک زمانی هم برای تهذیب نفس و  خواندنش بزاره.... ...

۲۷ و ۲۸ رو من میخونم.

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
حاجت روا بشی عزیزم....گلم 27 مثل اینکه سجده واجب داره گلم...پ که نیستی گلم؟

ممنون عزیزم حاجت شما هم روا انشاالله،میدونم داره،میتونم بخونم گلم

#جان_فدا                                                                      امروز قرارگاه حسین‌ بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم‌ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(صلی الله علیه و آله و سلم)                      
ببخشید گلم چون من خودم یبار همچن اتفاقی برام افتاد و متاسفانه نمیدونستم گفتم عزیزم...حاجت روا بشی گل ...

خواهش میکنم عزیزم،کار خوبی کردی گفتی،شاید یکی اطلاع نداشته باشه🌹🌹🌹

حزء ۲۶ رو هم من میخونم اگه کسی برنداشته

اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَةِ بنِ الحَسَن صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَةِ وَ فِی کُلِّ سَاعَةٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا