2777
2789
جواب چی بود؟

مثبته اما بتا پایین 192که بعد تاسوعا وعاشورا باید تکرار شه توکل به خدا التماس دعا 

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثبته اما بتا پایین 192که بعد تاسوعا وعاشورا باید تکرار شه توکل به خدا التماس دعا 

چی شد تکرار کردی ازمایش رو

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
چی شد تکرار کردی ازمایش رو

سلام عزیزم بله امروز جواب کرفتم  افزایش داشته 1166.6دوشنبه میرم دکتر برام دعا کنید که توی سونو مشخص بشه نکرانی های یک زن باردار تا اخرش ادامه داره اما توکلمون به خدایی هست که خالق همه موجودات هست

در پيكر من دو قلب دارد ضربان ❤️ براي سلامتي همه ني ني ها ومادراشون يه صلوات هديه به امام زمان و مادرشون بفرستيد الهم صل علي محمد وآل محمد و عجل الفرجهم 
سلام عزیزم بله امروز جواب کرفتم  افزایش داشته 1166.6دوشنبه میرم دکتر برام دعا کنید که توی سونو ...

سلام عزیزم

انشاالله که همه چی روبراهه و نگرانیت بیمورده توکل بخدا

دعا کنید هفته دیگه تاپیک بزنم که منم مامان شدم واسم صلوات بفرستین😘
سلام عزیزم انشاالله که همه چی روبراهه و نگرانیت بیمورده توکل بخدا

الهي امين خير باشه 🙏🏻

مثبته؟امروز ۱۲ سیکلمه تقریبا یک هفته از پریودم‌میگذره اما تا الان لکه بینی دارم ممکنه سقط بوده؟چون ...

عزيزم مثبته مبارک 

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝