2777
2789
عنوان

جهزیه خریدن .

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 30 پست
میگم برا مبل و تخت همسرمم باشه طوریه؟؟؟؟؟فقط برا اونا وسابلا اشپزخونه نه

تخت که بسته به فضای اتاق خواب داره. اتاقت کوچیک باشه سایز 140 بخر. یا از این کم جاها.  اتاق کوچیک پاتختی و اینها توش جا نمیشه و استفاده هم نمیشه و فقط دردسره.

الان از تخت تاج دار اینها مد نیست خیلی ساده و کوچک می گیرن همه چی رو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگم برا مبل و تخت همسرمم باشه طوریه؟؟؟؟؟فقط برا اونا وسابلا اشپزخونه نه

ازنظرمن زیادجالب نیست،چون جهیزیه ازطرف پدرتونه وازطرفی هم بعضی مرداجنبه ندارن و بعدعادت میکنن توچیزایی که بهشون مربوط نیست دخالت کنن،

نگو پسرخوبیه اخلاقش این طوری نیست،چون تانری زیر یک سقف نمیتونی همسرتوبشناسی

نه من بردم پشیمون شدم شوهرم خودش گاز و یخچال که میخواست بگیره من کلی مراعاتشو کردم تازه فرش هم نخری ...

وای منم برا خرید یخچال و تی وی بردن بعد خواهرو مامان و باباو همه رو اورد منم روم نشد بگم دونفر کمتر بیار خواهرش اومدنطرشو بهم تلقین کرد بعد خودش وسایلشو که عوض کرد اون چیزایی که من میخواستمو انتخاب کرده بود

جمله عباس معروفی وصف حال اینروزای خیلیاست:ما نسل بدبختی هستیم دستمان به مقصراصلی نمیرسد ازهمدیگرانتقام میگیریم!

بالاخره همسرت هم می خواد از اون وسیله ها استفاده کنه حق داره نظر بده

همینجوری که پدرشوهرت یا شوهرت پول عروسی و طلا شما رو میده و شما رو با خودش میبره و نظر میگیره ازت

ولی اگه می دونی همسرت مراعات نمی کنه بهتر نبری اخلاقش خودت بهتر می دونی دیگه

مثلا واسه عروس خالم اینا 

خالم عروسش نبرده بود واسه تالار و سرویس طلا چون بار اول رو گرون ترین چیزهاا دست میذاشت و اصلا قد جیبشون خرج نمی کرد دیگه اونا هم نبردنش 

حالا شما هم یه بار ببر ببین رفتارش چجوری اگه مراعات نکرد دیگه نبرش  

بستگی ب شوهرت داره ب نظر من

داماد ما همش ب خواهرم میگفت این بردار اون بردار گرچه خواهرم کار خودشو میکرد ولی خب بی تاثیر هم نبود حرفاش همش دخالت میکرد شوهرش من یکی ک خوشم نیومد از رفتارش

ولی خودم با مامانم و شوهرم رفتم بنده خدا تا جایی راه داشت گفت اقتصادی بخر پول بیخود نده بابت هرچی ک چشمتو گرفت تحقیق میکردیم ببینیم با وسع من چیا میشه خرید ک بد هم نباشن

خودشم میخواست وسیله بگیره با میل و سلیقه من گرفت 

نه عزیزجان درست بشو نبود حتی خیانت هم کرده بود بازم پررو بازی در میاورد دیگه سه سال پیش با یه خداحاف ...

اخی عزیزم نمیخواستم ناراحتت کنم

ان شالله خوشبخت باشی❤

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️https://pwa.pumpgame.ir/auth?referral=gnz2kn رایگان کسب درآمد کن