2777
2789
عنوان

کار پیدا کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

200تومن ؟

عجب آدمایین

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
دارم به مسخره میگم میرم مگه دیوانه ام برا دویست تومن خودمو خسته کنم 

اینجا هم یه خانه بازی هست من شنیدم واسه مربیش از ساعت ۲ ظهر تا ۸ شب ماهی ۲۵۰ حقوق میده واقعا چیز عجیبیه اخه حستب کنی کرایه راهت هم در نمیاد دیگه وقتی که میزاری به کنار اون همه بچه هم سرت میریزن میخای نگهشون داری تو سر هم نکوبن واقعا چییی با خودشون فکر کردن 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲

عزیزم باید قدر وشان خودتون حفظ کنید

بخاطرهمین کم توقعی خانوما که انقدحقوقاشون کم واکثرابیمه ندارن

چون ماخانوما فقط میخوایم ب هرقیمتی شاغل باشیم بنظرم توخونه باشی خیلی بهتر تا این مدلی شاغل باشی

اگه پولش اندازه هزینه  رفت و آمدت هم شد برو‌ یه مدت بعد ارتقا پیدا میکنی و مربی میشی اونوقت طبق ...

نه بابا خیلی کمه همه جور بچه ای هم هست مثلا باید پوشک تعویض کنی غذا بدی به بچه کوچک لباس عوض کنی اونم همش دویست 

.
۲۰۰ هزارتومن یعنی ساعتی ۳۰۰۰ ت باید کار کنی هزینه رفت و امدت هم نمیشه.من خودم دنبال بودم مربی شم یا ...

به منم پیشنهاد شد من گفتم با ادمای بزرگم نمیشه سرو کله زد دیگه چه برسه به بچه ها که حرفم گوش نمیدن اومدم فروشنده شدم  دیدم چقدر خوبه 

کی فکرشو میکرد‌ یه روزی حرفامونو به آدمایی بگیم که تاحالا ندیدیمشون...!🥲🥲🥲