2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه.من خیلی درد داشتم .الان بیشتر میخوابم بهتر شده دردم کمه.احتمال داره برا منم باشه

خدانکنه.. سونو دادی؟؟ 

ازمایش تیتر بتا دادی؟؟ 

خدایا شکرت که همیشه بهترینارو قسمت بنده هات میکنی♥

من دوماهمه  .حالت تهوع شدید که خداروشکر دوسه روزه  بهتر شده ولی ورم معده و بدن درد دارم .شکمم درد نمیکنه ولی گاهی احساس میکنم زیر شکمم جمع میشه 

دختر زمستانم ......منو یک روز ابری 😍😍😍😍
بچه ها من سه روز دیگه موعدمه این ماه کلومیفن خوردم یه هفتس دلپیچه و نفخ دارم دو سه روزم هست زیر دلم ...

منم اینطوریم پری ام ۳۵ روزس امروز ۳۲ روزه بی بی زدم منفی شد خیلی ناراحتم نمیدونم ایا باز احتمال بارداری هس یانه

منم نی نی دارم علائمم درد گرفتن سینه سمت راستیم ادرار تیره پاهام داغه داغن از‌گرما ولی احساس سرما میکنم زیر شکمم تیر میکشه...از ساعت صبح تا شب هر ساعت میارم بالا عاشق جیزای ترشم از مرغ و گوشت بدم‌میا از خونم‌بدم‌میا

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
منم اینطوریم پری ام ۳۵ روزس امروز ۳۲ روزه بی بی زدم منفی شد خیلی ناراحتم نمیدونم ایا باز احتمال بارد ...

تا پریودت عقب نیوفته نشون نمیده سه روزم تحمل کن من ماه پیش پنج تا بی بی چک زدم این ماه به خودم قول دادم تحمل کنم

من باردارم  تو جفت بارداری هام علائم اولیه ام مثل پریود بود کم کم بیحالی و بی اشتهایی و... اضا ...

منم بی اشتها شدم .چرا سر قبلی ها اینجوری نشدم 

بخاطر اینکه الان سنم بالا رفته هستش