2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 270 بازدید | 42 پست
لعنتی اصلا خندم نمیگیره مصنوعی نمیتونم....کاش یه دارویی بود آدمو میخندوند

به زور بخند اون چه میدونه از چیزهای خوب بحرف 

همیشه هم از خودت جلوی شوهر و فامیل شوهر تعریف کن

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی بغض دارم....

بمیرم برات

میشه واسه رسیدین به آرزوم صلوات بفرستی                                                                                                                   تیکره رسیدن به مراد دلمه .خدایا شکرت
ن نمیگم خدا نکرده با منظور کاری کن..میگم بگو بخند ...شاید اون انتر ب خودش بیاد...

آشغال مثل سگ هار روبروم نشسته داره لاس میزنه با دخترخالش

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪
بمیرم برات

خدا نکنه عزیزم

خدایا هزاران بار شُکر...بابت فرشته ای که تو زندگیم آوردی...پسرم آرزوی برآورده شده ی منه...خدایا به حق خداییت قسمت میدم پسرم همیشه سالم و تندرست و خوشبخت باشه و به همه ی منتظرا هم یه بچه ی سالم بده👪

نذری برنج و فسنجون بود خیلی چشمم توش موند

آشغال مثل سگ هار روبروم نشسته داره لاس میزنه با دخترخالش

اهمیت نده ، منم شوهرم همینجوری داشتیم با هم حرف میزدبم یهو در اومد گف با اون گوشی قبلی اینقد با دختر خالم پیام بازی میکردیم ، میومد خونشون از طرز نگاه جفتشون بهم عذاب میکشیدم

نمیشه وقتی دلم ادم گرفته...اونم چی لعنتی خیانت کرده...بحث معمولی ک نبوده بینشون

خب شوهرش میخواد حرصشودر بیاره ایشون نباید یه جا ناراحت بشه بشینه . باید بدتر از خودش باهاش رفتار کنه

خداجونم مرسی همیشه هرچی خواستم بهترینشو بهم دادی   
پاشو

پاشم که میاد میزنه دهنمو صاف میکنه

من فعلا با گوشی سرگرمم انگار داره حرص میخوره