2777
2789
عنوان

مذهبی و چادریا بیان فقط(نظر سنجی)

1848 بازدید | 120 پست

سلام خانمای مذهبی نظرتون راجب پوشیه زدن چیه؟؟؟

ب نظر خودم جالب و قشنگ میاد

شما چی؟؟؟

البته نه همیشه و همه جا

واسه مناسبتای خاص مثله عاشورا،تاسوعا و...

نمیخوام# داخل تاپیکم دعواشه و به کسی بی احترامی شه،لطفا نظرتونو با کمال احترام بیان کنید

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زيباست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
مخالف بیشتر جلب توجه میکنه

ولی مراجع از نظر شرعی میگن موردی نداره

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ب نظر من افراطه

حکم خدارو اجرا کنی بهتره

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁