2777
2789
عنوان

مذهبی و چادریا بیان فقط(نظر سنجی)

1897 بازدید | 120 پست

سلام خانمای مذهبی نظرتون راجب پوشیه زدن چیه؟؟؟

ب نظر خودم جالب و قشنگ میاد

شما چی؟؟؟

البته نه همیشه و همه جا

واسه مناسبتای خاص مثله عاشورا،تاسوعا و...

نمیخوام# داخل تاپیکم دعواشه و به کسی بی احترامی شه،لطفا نظرتونو با کمال احترام بیان کنید

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

زيباست

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800
مخالف بیشتر جلب توجه میکنه

ولی مراجع از نظر شرعی میگن موردی نداره

کارما چه سوسول بازیه...؟!فقط اباالفضل بزنه کمرت به                                                                                                         

ب نظر من افراطه

حکم خدارو اجرا کنی بهتره

بیاین مهمه                                                                        اون لحظه ک داری جارو نپتون میکشی،یهو وارونه میشه و همه محتویاتش میریزه رو فرش 😢 اون لحظه هزاران بار تقدیم تو باد 😁

ااا اینکه منم😍

دقیقا روبندش عینه ماله منه😀

من بلوچم زبانم بلوچی لباسم بلوچی فرهنگم بلوچی وطنم ایران مکران بلوچستاااان 😍افتخارم اهل سنتم😍بااحترام درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌کاری داشتین تاپیکام درخدمتتونم